Vi får skåda hela sex matcher denna dag, två dagar innan julafton, och ett möte spelas österut då Ricoh tar emot Eskilstuna GuifRicoh som varit inne i en fin form. fick se sig besegrade senast och man jagar revansch mot ett Guif som verkligen underpresterat och jag förstår inte riktigt hur man kan vara så dåliga med tanke på vilken trupp man har. Jag kollar på nuläget och vad lagen visat, och för dagen så är det Ricoh som vinner. Namnet ”Guif” talar nog emot för många men det är andra tider nu och jag tror man torskar. Häng med!

  • Match: Ricoh HK – Eskilstuna Guif
  • Spel: Ricoh HK rak vinst
  • Odds: 2,40 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Dåliga nämnde jag när jag snackade om Guif och ja det är precis vad man har varit. Man har stora förhoppningar på detta gäng med tanke på vad man visat upp i föregående år och egentligen så kan man inte skylla på spelartapp. Atli Ingolfsson är förvisso ett kort som betytt mycket men större delen av laget är likadant och de resultaten man dragit på sig är inte bra. Senast vann man knappt mot Karlskrona som är nykomlingar och man låg under i stora delar av matchen. Näst senast utklassades man av Redbergslid och vore det inte för Freimans 11 mål så hade det varit tvåsiffrigt. Idag gästar man Ricoh och jag tror man förlorar utan snack!

På andra sidan står hemmalaget Ricoh som gradvis ökat sina prestationer och i nuläget erhåller man en toppform. Man åkte förvisso på en stor förlust mot Skövde senast men trots det så finns det självförtroende i laget efter att ha kryssat borta mot Lugi samt vunnit borta mot Redbergslid. Jag ska inte glömma nämna att man avfärdade Karlskrona hur enkelt som helst, som bland annat Guif hade problem med. Guif är inget jättemotstånd och jag ser alla möjligheter till att man ska plocka poäng. Spik!

Sammanfattningsvis så utgår jag från form och prestation. Allt talar för Ricoh och jag ser ett fint spelvärde i raka ettan. Den liras till en insats på medel! Jobba jobba!