Vi åker till Frankrike för att titta in hemma hoppet Pierre-Hugues Herbert som ställs emot dubbelspecialisten David Rice och jag anser att Herbert ska vinna detta enkelt.

  • Matchen : David Rice v Pierre-Hugues Herbert
  • Liga : Challenger St. Remy
  • Speltips : Herbert att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 12.30

 

David Rice ifrån Storbrittanien är en spelare som var och härjade på challenger touren förra året en väldans massa med Sean Thornley där dom var ett farligt par på hardcourt, men som singel spelare har det gått avsevärt sämre för respektive spelare. David är ingen singelspelare, han ska satsa på dubbelspelare om han vill bli något i tennisen och tjäna pengar, men ibland så dyker han upp och vill spela singel men det brukar inte gå så jätte bra. Han har kvalat in till denna turneringen med nöd och näppe för han har verkligen inte imponerat, hans serve game har oftast varit under hot och det har varit mycket deuce game. För att ta ett set emot Herbert så måste han höja sig totalt eller så måste Herbert underskatta Rice totalt.

Pierre-Hugues Herbert ifrån Frankrike spelar denna veckan på hemmaplan och det mesta talar för att dom får se han i andra omgången för han fick verkligen en dröm lottning enligt mig. Herbert är en spelare som verkligen trivs på hardcourt, han var och kvalade till US Open och gjorde det bra men fick ge sig emot Frank Dancevic som är en väldigt bra hardcourt spelare på challenger touren. Herbert är inspelad på hardcourt och har nu fått fortsätta träna efter han åkte ut i kvalet och ladda för denna hemma turneringen och verkligen ladda. Herbert har en riktigt giftig första serve som är svår att mota då den är effektiv, sedan så spelar han rätt så offensivt med sina grundslag vilket kommer sätta press på dubbelspecialisten David Rice.

Jag tror att Herbert kommer att vinna relativt enkelt och att han ska ta det i raka set anses som mer än möjligt och då anser jag att 1.90 är spelvärt.

Lycka till!

/Lidde