OBS KORT SPELSTOPP!! Bobby Reynolds och Steve Johnson är landsmän och ställs emot varandra på hemmaplan, Reynolds har visat dålig form på sistone och Johnson börjar att komma igång och är inspelad på underlaget här i Winston-Salem.

  • Matchen : Bobby Reynolds v Steve Johnson
  • Liga : ATP Winston-Salem
  • Speltips : Johnson -2.0 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 18.00

 

Bobby Reynolds ifrån USA spelar sin första match på ungefär två veckor nu efter att ha vilat lite. Efter sin semifinal plats i Vancouver så fick han ett bakslag där han åkte ut emot medelmåttan Sugita i två raka set på hemmaplan. Reynolds har visat att han har en helt okej första serve i år, han gör några ess per match och får några gratis poäng via den men hans andra serve skulle han kunna förbättra avsevärt, detsamma med hans grundspel där det är väldigt mycket upp och ner i fokus känns det som. Reynolds har ändå plus statistik på hardcourt i år men han har inte spelat lika bra som tidigare år och det märks väldigt mycket.

Steve Johnson ifrån USA är en spelare som var obesegrad under College tiden i USA vilket är otroligt starkt då dom möter alla ”rising-stars” i USA. Det måste vara först och främst på grund av hans serve, den är otroligt bra och effektiv på snabba underlag och i förra matchen emot Sousa som är väldigt stark i just returerna och grundspelet så gjorde han hela 17 ess vilket är väldigt stabilt. Hans forehand kan han verkligen etablera tryck med, hans backhand är svagare men han kliver gärna över med forehanden för att trycka till med den istället för att slå med backhanden.

Reynolds vann rysaren i Wimbledon med 3-2 i set, nu kommer Johnsons revansch, han är inspelad på underlaget och jag tycker att han har bättre form.

Lycka till!

/Lidde