Två ruskigt revanschsugna lag som drabbar här. Jag tror starkt på ett spel här och oddset är riktigt bra!

Rennes – Valenciennes
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.15 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Rennes spelade borta mot Nice tidigare i veckan och den matchen blev riktigt tuff och jobbig för Rennes. Man krigade på bra i matchen men drabbades sedan av 2 utvisningar och efter det var det Nice för hela slanten och man förlorade den matchen med 1-0. Nu lär man vara rejält revanschsugna och det kommer med största sannolikhet vara full fart från start här. Formen innan den matchen var väldigt bra då man hade 4-1-1 som resultatrad!


Fortsätter Julien Feret och Romain Alessandrini
ösa in mål för sitt Rennes ikväll tro?
 
Valenciennes hade även dom en riktigt tuff match senast då man åkte på storstryk hemma med 0-4 mot topplaget PSG. Jag såg den matchen och fram till PSGs ledningsmål anser jag att Valenciennes spelade bra fotboll. Man spelade en offensiv fotboll likt man gjort hela den här säsongen. Man har gjort tredje flest mål i hela ligan och det är imponerande för ett lag som ligger på en sjunde plats. Ikväll lär man vara ute en revansch efter överkörningen senast och man är ett utpräglat offensivt lag så räkna med full anstormning redan från start av Valenciennes!

Rennes får som sagt klara sig utan försvararen Jean-Armel Kana-Biyik och Yassine Jebbour som båda är avstängda här efter sina röda kort senast. Man får dock tillbaka Vincent Pajot från avstängning och Makoun från skada men saknas gör även John Boye, Abdoulaye Sane och Victor Montano som alla är fortsatt skadade.
Valenciennes saknar Gael Danic, Mody Traore, Dusan Djuric, Kama Massampu och Pape Camara som alla är skadade.

Det som talar för det här spelet är att Rennes saknar försvarare, båda lagen är sylvassa offensivt och båda lagen är lag som spelar offensiv fotboll. Sen är det ett plus i kanten båda lagen har visat att deras defensiver inte håller en jämn nivå utan att det när som helst kan hända misstag. Att vi får ett såppas högt odds för det här spelet gör att man bara måste testa det.