Rennes jagar Europa League platserna och nu ställs man mot St Etienne som innehar Europa League platsen för dagen och jag tror vi kan vänta oss en jämn tillställning här och vi får ett fint odds på mitt spel här!

Rennes – St Etienne
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

Rennes ligger på åttondeplats i ligan och jagar framförallt St. Etienne som innehar Europa Leauge platsen för dagen. Man har 6 poäng upp till dem vilket innebär att en seger här är väldigt, väldigt viktigt för laget. Formen imponerar inte direkt men man har mött tufft motstånd den senaste tiden. Vi lägger fokus på lagets spel på hemmaplan här, och där har man spelat bra den senaste tiden och lagets offensiv har framförallt imponerat! Man har gjort mål i 7 av sina 8 senaste hemmamatcher och värt att nämna är att man släppt in mål i 6 av sina 9 senaste hemmamatcher

Motståndarna St Etienne har en ruskigt bra form för dagen och man visar även match efter match att man är starka även på bortaplan! Om man ser till formen så är man uppe i 12 raka matcher utan förlust varav 10 av dessa har slutat med seger för laget! Lagets målform talar för spelet här då man gjort 10 mål på lagets 3 senaste matcher och om man ser ännu längre bak i matchlistan så har St. Etienne gjort väldigt mycket mål den senaste tiden! Om man ser till bara bortaspelet så har man bara 1 förlust på sina 16 senaste bortamatcher och det är oerhört imponerande. Man gör mycket mål trots att man spelar på bortaplan och laget har vunnit 5 av de 6 senaste bortamatcherna nu så man kommer ge Rennes en riktigt tuff match här!


Pierre-Emerick Aubameyang i St. Etienne ligger tvåa
bakom Zlatan i skytteligan, hur många gör han ikväll tro?

Rennes har problem inför den här matchen då man saknar bäste mittfältaren Alessandrini,  försvararna Ilunga och Kana Biyik samt Montano och Konradsen. Lägg därtill att man har frågetecken för Boye, Mensah och Apam som alla är försvarare i laget plus att ordinarie mittfältaren Diallo är tveksam till spel.
St. Etienne saknar bara Clement här.

Något som talar för spelet är att Rennes har gjort 2 mål i 6 av lagets 8 senaste matcher och nu när man måste vinna för att inte tappa mer i serien så lär man göra minst 1 mål även ikväll! Lägg därtill att man släppt in 2 mål i 5 av lagets 6 senaste matcher nu vilket talar för att man återigen kommer släppa in ett mål…  Motståndarna St Etienne  har gjort mål i 8 raka ligamatcher nu och när man ställs mot ett Rennes vars försvar har svajat en hel del den senaste tiden så bör man få in minst en boll! Båda lagen bör göra mål här ikväll!

Med tanke på Rennes skadeläge och St. Etiennes ruskiga form så kliver jag in med 4 Units på att St. Etienne ska vinna det här till 2.70 hos Ladbrokes!