Förra årets vinnare av Båstad går in i turneringen idag, Carlos Berlocq och han möter Julian Reister som inte har spelat bra på sistone.

  • Matchen : Reister – Berlocq
  • Liga : ATP Båstad
  • Speltips : Berlocq 2-0 i set
  • Odds : 2.10 @ William Hill
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

 

Julian Reister ifrån Tyskland kom in i årets main draw på en orsak, för att det helt enkelt är ett otroligt dåligt startfält i år. Han spelade förra veckan hemma i Tyskland och fick stryk av Zeballos som har halkat ner till Challenger touren pga alldeles för dåligt spel. Att han förlorar emot Zeballos på hemmaplan bevisar på vilken nivå han ligger på just nu. Han spelar aggressivt i vanliga fall men nu kommer det för mycket misstag och defensiven finns inte riktigt kvar där den var förut.

Carlos Berlocq ifrån Argentina är nog landets bästa grus spelare för tillfället då Juan Monaco är totalt urusel nu och inte kommer någonvart i sina matcher. Han vann förra årets turnering här vilket tyder på att han trivs här i Båstad och att han har enormt mycket poäng att försvara här och han måste vinna några matcher för att inte halka alldeles för långt ner i rankingen då veckan är slut. Han är en enormt bra grus spelare med sin defensiv och en enorm top spin som gör att han pressar bak sina motståndare bakom baslinjen och kan försöka gå fram på nät eller helt enkelt bolla ut honom.

Jag anser att Berlocq ska vinna denna matchen i raka set minst 6-7 gånger av 10 vilket gör att detta är riktigt spelbart.

Lycka till!

/Lidde