Jag anser att Travaglia’s inomhus kunskaper inte ska skrämma många spelare på touren och han motståndare behärskar inomhus spelet bra och jag tror att Reissig kommer utmana hemma hoppet Travaglia.

  • Matchen : Reissig – Travaglia 
  • Liga : Challenger Andria
  • Speltips Reissig +1.5 set i matchen
  • Odds : 1.85 @ Betway
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

 

Nicolas Reissig ifrån Österrike är en spelare som först och främst håller till på Future touren och gör det bra, han har hela 54 vinster och 21 förluster varav 8 vinster och 2 förluster inomhus vilket stärker spelet. Reissig har bara blivit breakad en gång igenom kvalet och har spelat väldigt stabilt. I och med att Reissig har varit såpass stabil som han har varit i sin serve så anser jag att han har en bra chans att ta ett set emot en spelare som Travaglia inomhus då italienaren inte har något riktigt vapen utan försöker bolla ut sin motståndare och det kan ge Reissig chansen att trycka till bollen.

Stefano Travaglia ifrån Italien är en extrem grus specialist som spelar ungefär som David Ferrer bara det att han är otroligt mycket sämre på det än Ferrer. Stefano försöker bolla ut sina motståndare men även fast han försöker det så gör han väldigt mycket misstag vilket försämrar hans taktik enormt. Han har en helt okej första serve men Reissig kommer kunna attackera hans serve väldigt mycket idag och förhoppningsvis få bra utdelning på det också. Stefano har spelat två matcher inomhus i år och inte plockat hem ett set än, ska det bli första idag? Det tror jag men det blir tufft.

Jag anser att Travaglia är favorit i matchen men Reissig ska ha en bra chans att plocka med sig ett set hem iallafall.

Lycka till!

/Lidde