Denna söndagen bjuder på hela fyra elitserie matcher är ett möte står mellan två slutspels kämpande lag, Redbergslid och LugiRedbergslid har gjort det riktigt bra och placerar för tillfället på en säker slutspelsplats medan Lugi har hittat rätt och bara radar upp massa segrar. Jag förväntar mig en jämn match där lagens defensiva kvalitéer kommer avgöra. Mållinorna har dock satts väldigt lågt och jag tror på annat. Häng med!

  • Match: Redbergslids IK – Lugi HF
  • Spel: Över 50,5 mål
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med Lugi så verkar man äntligen hittat rätt i både anfalls samt försvarsspel. Framåt har man lyckats få håll på samtliga lag och radat upp segrar mot goda motståndare. Senast avfärdade man Alingsås relativt enkelt, vilket var förvånansvärt, och en ledning från start till mål var bra gjort av Lundarna. Jeppsson är en gubbe som ständigt presterar. och när Roganovic även han kommer upp i ett bra målsnitt, är man riktigt bra framåt! För tre matcher sedan besegrade man giganterna Kristianstad och toppformen sitter där den ska nu i slutskedet av säsongen. Kommer man upp i nivå idag lär det smällas på framåt och i och med att Redbergslid har haft en tendens att släppa lite enkla mål bakåt kan detta bli en målrik match!

Över till hemmalaget och de vita eleganterna Redbergslid, så är man även här inne i en god form trots ett par tveksamma prestationer. Problemet har framförallt legat i försvarsspelet där man släppt in lite för mycket mål. Senast spelade man mot Karlskrona och slutresultatet skrevs till hela 29-36, vinst. Det är stora siffror och då även försvarsgiganten Mario Lipovac är borta från spel, förstärker det min tanke om en målrik match. Överspelslinorna ligger lågt och jag tackar för det!

Så vad blir mitt lir? Två formstarka lag ställs mot varandra vilket bäddar för en öppen match. Jag tror på mycket mål och lirar en överspelslina på över 50,5 mål. Insatsen får ligga på medel!