Idag får vi se veckans bästa match då ett hett Göteborgsderby nalkas när de vita eleganterna, Redbergslid, tar emot SävehofRedbergslid fortsätter att imponera och har en sexmatchers lång obesegrad svit medan Sävehof avslutade 2015 på sämsta möjliga sätt men är nu tillbaks på banan med två raka segrar. Ett riktigt underhållande derby som slutade i storvinst senast för Redbergslid. Den gången var det bortaplan och idag får man en fördel i och med hemmaplan. Jag tror Redbergslid tar hem detta och lirar därefter. Häng med!

  • Match: Redbergslids IK – IK Sävehof
  • Spel: Redbergslids IK rak vinst
  • Odds: 1,90 bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 19.45

Börjar vi med Sävehof så startade man detta året galant och var med uppe i toppstriden. Ju längre säsongen har pågått, ju mer har man tappat och innan årets slut hamnade man i en rejäl formsvacka. Nu är man tillbaks på banan och har tagit två raka segrar. Senast vann man mot Karlskrona efter en väl genomförd match från start till mål. Dock är det inget särskilt motstånd och jag är fortfarande tveksam till formen och hur det står till i Sävehof. Jag har alltid påpekat att detta lag är överskattat och det fick vi se när man fick rejält med stryk av Redbergslid i sin hemmahall med 22-28. Redbergslid är enligt mig ett bättre lag och jag väljer att gå emot.

Redbergslid fortsätter att ösa på med goda prestationer och en obesegrad svit med hela sex matcher är riktigt vasst. Då ska det också nämnas att man har slagit lag som Sävehof 22-28, Guif 29-22 samt Ystad 23-28. Rena rama utklassningar och försvarsspelet funkar galant. Mario Lipovac håller koll bakåt medan Linus Arnesson samt Tobias Johansson levererar framåt. Det finns egentligen ingenting som talar emot idag och med tanke på att man var så pass överlägsna senast lagen möttes, kan jag inte tro något annorlunda idag. Spelvärdet på raka ettan är högt och jag kastar in en högre insats!

Redbergslid har grymt bra form och försvarsspelet ser fortsatt bra ut. Senast slog man Sävehof med sex bollar på bortaplan och idag erbjuds en lina på 1,90 på hemmaplan. Jag kan inte blunda och plockar raka ettan till en insats på strax under max! Matchen sänds även på TV4Sport för de som vill kolla. Är det några frågor angående hur det går så finns jag på twitter då jag kommer vara där och kolla live.