I Göteborg spelas en relativt tråkig match där vi får se Skövde åka på besök mot de vita eleganterna Redbergslid. Tråkig? Jo för det finns endast en vinnare i detta mötet och det är självklart Redbergslid. Som det har sett ut på sistone kan man inte tro något annat och hemmalaget erhåller absolut toppform. Skadad spelare kommer även tillbaks vilket är stort plus och jag tror på show. Häng med!

  • Match: Redbergslids IK – IFK Skövde HK
  • Spel: Redbergslids IK -4,5
  • Odds: 1,71 @ Bet365
  • Units: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.16

Skövde åkte på en riktigt chockerande förlust senast när man gästades av Aranäs och två svidande poäng flög iväg. Nu för tiden är det dock inte så chockerande längre då man verkligen inte presterar överhuvudtaget, och det Skövde som vi fick se för ett par år sedan är inte sig likt. Anfallsspelet är något man behöver jobba med då man gjort minst mål i hela serien och när man idag gästar ett Redbergslid som är i absolut toppform, lär det inte ändras. Det offensiva försvaret som motståndarlaget erhåller lär ställa till det och det förvånar mig inte om det blir utklassning. Man ligger näst sist i tabellen och det ser oerhört mörkt ut!

Redbergslid finns det betydligt mycket mer att orda om, men frågan är om det krävs att säga så mycket mer än att nämna att man möter Skövde. Man är inne i ett stim och radar upp segrar. Senast besegrade man Ricoh efter en tajt match och förlängde denna toppform som vissa påstod var på väg nedåt. Mario Lipovac är nu tillbaks på banan vilket är ett stort plus, framförallt i försvarsspelet. Lönn och Johansson skjuter och allt går in. Idag ska man bara slå Skövde utan problem och jag spikar in en handikappslina!

Jag tänker inte krångla till det och tror på att Redbergslid kommer gå ut och städa av. Skövde är inte bra och man ska vinna med flera bollar. Redbergslid -4,5 liras till en insats på strax över medel!