Gårdagen var lite sur då skrällen Helsingborg vann, som jag också trodde, fast lirade mållina istället och där sprack det. Nya tag idag där vi får se ett möte i Göteborg och så även en retur match mellan giganterna Kristianstad och mästarlaget Redbergslid. Första mötet gick i en välförtjänt vinst för de orangeklädda efter att ha fått igång sitt fantastiska skytte. Mitt spel var då att Jamali skulle göra över 3,5 mål och det löste han på dryga 17 minuter. Nordicbet erbjuder samma lina idag och varför tveka? Maxspel!

  • Match: Redbergslids IK – IFK Kristianstad
  • Spel: Iman Jamali över 3,5
  • Odds: 1,95 @ nordicbet
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 19.16

Nere i Kristianstad fick vi se en jämn första halvlek där Redbergslid gjorde det riktigt bra, framförallt framåt, och kunde gå in i vila med uddamålsledning. I andra halvlek vände det dock och när giganterna fick igång sitt 6-0 försvar i samband med att målvakterna började rädda lite så stack man ifrån och vann enkelt med 29-25. Det syntes klart och tydligt att Redbergslids största problem var Kristianstads skytte då Jamali och Gudmundsson bombade på konstant, och vi lär få se ett liknande scenario idag.

För den förra reken tog det endast 17 minuter innan Jamali hade skjutit in hela fyra mål och det var nästan hur enkelt som helst. Han är en spelare som tar på sig mycket ansvar och älskar att gå på mål. Redbergslids 5-1 försvar öppnar upp ytor och när skyttet funkar, som det gjorde, flyger bollarna in. Även Gudmundsson gjorde en fantastisk prestation, men då det inte går att lira på honom, väljer jag en likadan lina idag som förra gången. Kristianstad är för bra för Redbergslid och det kommer man att visa.

Så mitt lir blir alltså Iman Jamali över 3,5 mål, som jag ännu en gång förlitar mig på. Han gjorde mig inte besviken senast då det endast tog 17 minuter och det lär inte hända sådana drastiska förändringar i lagen så att scenariot i matchen ska ändras. Insatsen var 6/10 units men efter att ha sett hur bra det såg ut, kan jag inget annat än att maxspela denna lina som når upp till ett odds på hela 1,95!