Nytt år närmar sig men innan det så ska vi avsluta elitseriens handboll på ett bra sätt och vi får se ett riktigt roligt möte nere i Göteborg då Redbergslid tar emot MalmöRedbergslid är inne i en absolut toppform och kommer från en rad med vinster medan Malmö fallit lite ur form och är inte riktigt att lita på. För mig är det inget snack om vilket lag som ska ta hem detta och jag ser bara ett lag vinna. Redbergslid är bättre och dessutom i toppform, hemmaplan är bara en bonus och jag spikar in tipset. Häng med!

  • Match: Redbergslids IK – HK Malmö
  • Spel: Redbergslids IK -2,5
  • Odds: 2,12 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 19,16

Börjar vi med att kika på Malmö så har man gradvis tappat ju längre säsongen går och just nu är man på en åttonde plats. Som jag alltid sagt så är man inte ett lag som ska tillhöra topp fyra och det visas upp nu när årsskiftet närmar sig. Man kommer till detta möte med en katastrofal insats i och med 31-23 förlusten mot ingen annan än Aranäs och självförtroendet är inte på topp. Redbergslid däremot är ett lag som kan slå alla lag i serien, med den formen man erhåller, och då det inte bara är skillnad på klass så är det dessutom skillnad på form. Detta kommer bli svårt och jag tror man kommer att bli uppläxade i Liserbergshallen. Avslag!

Redbergslids julklapp i programmet ”Avkast” var att man önskar att det inte skulle vara ett EM-uppehåll. Varför? Jo, för att man är inne i en hysterisk form. Man har hela fyra raka vinster mot lag som Sävehof, Guif, Ystad och Drott där de tre förstnämnda inte är något att leka med. Jag måste berömma försvarsspelet man har satt igång hos de vita eleganterna i och med ett offensivt 3-2-1 eller 5-1 vilket bäddar för en god offensiv och jag har svårt att se att något lag ska slå dem idag. Malmö får sota för det och jag tror man vinner enkelt. Dagens bästa spel!

Dagens bästa spel hittar jag i detta mötet där Redbergslid bara ska plocka hem detta. Jag kommer att vara live och titta, så kika in på min twitter för liverapportering. Redbergslid -2,5 liras till en insats på strax under max!