Hela fyra matcher står på spel denna tisdag och vi får se en riktig rysare i Lisebergshallen då de vita eleganterna, Redbergslid, tar emot Eskilstuna Guif. Redbergslid som jag vill benämna som det svårspelade laget, blandar och ger och kommer nyligen från en grym insats i Ystad medan Guif även dem kommer från en tung seger. Två lag som har mycket historia bakom sig, där man enligt statistiken kan se väldigt mycket. Jag förlitar mig på den och hittar ett klar spelvärt tips. Häng med!

  • Match: Redbergslids IK – Eskilstuna Guif
  • Spel: Redbergslids IK -2,5
  • Odds: 2,60 @ Bet365
  • Units: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.16

Börjar vi med Guif så kan man konstatera att det inte gått så bra och vinsten senast var välbehövlig. Man slog då Lugi på hemmaplan med hela åtta bollar och frågan är ifall man är tillbaks i form och om det ska fortsätta på den goda vägen? Enligt mig är svaret nej. Varför? Jo för de senast fem mötena har man inte lyckats slå Redbergslid en enda gång i Lisebergshallen. Jag har varit live och kikat på dessa två lag i just precis Göteborg och där har motståndarlaget ett klart övertag. Jag hänger på och tror statistiken talar sitt. Ingen seger i Göteborg idag!

Redbergslid eller ska vi säga det svårspelade laget? Ena stunden vinner man mot Lugi på bortaplan, torskar mot Ricoh hemma, för att sedan vinna borta mot Ystad. Faktum är att när man når sin högsta nivå så kan man slå alla lag i serien och det fick vi se senast när man körde över ett fullspäckat Ystad! I Lisebergshallen har man ett övertag på Guif som bland annat inte varit bra i år. Jag tror på en säker och enkel seger, och lirar. Spik!

Enkelt och kortfattad analys av denna matchen gör att mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror Redbergslid vinner och det gör man med ett par bollar. Redbergslid -2,5 liras till en insats på strax över medel. Häng med för här kommer det gå undan!