Matcher i segundan denna dag där vi har ett derby att se fram emot i Andalusien. Det är serieledande Real Betis som gästar Recreativo Huelva och det är viktiga poäng på spel. Tror vi kan få se en del mål här.

  • Match: Recreativo – Betis
  • Spel: över 2 mål (asian)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:15

Recreativo Huelva har haft en tuff säsong hittills och placerar sig precis under nedflyttningsstrecket just nu på 29 inspelade poäng. Men formen är hyfsat trots allt då laget kommer in till match idag med fyra raka utan förlust. Problemet är att tre av dessa matcher har slutat med ett oavgjort resultat, vilket gör att man inte avancerar i tabellen. Recreativo är ett av de lag som gjort minst mål i segundan så här långt men mål i fem raka matcher vittnar ändå om att den biten är lite förbättrad för dagen. Viktigt till dagens match är även att lagets bästa målskytt, Pedro Rios (5 mål), är tillbaka och spelklar. Betis brukar ha ett väldigt darrigt försvarsspel och det kan säkerligen hemmalaget utnyttja idag.

I hemmalaget stryker vi idag mittfältarna Delgado (16/0) och Vazquez (27/2). Vi sätter även frågetecken för Nunez (13/4) och Cabrera (13/0).

Recreativo_200x200betis_200x200

Real Betis gick in som storfavoriter i segundan innan säsongen startade och har infriat förväntningarna trots en tveksam start. Laget toppar just nu tabellen på 56 inspelade poäng. Men det är otroligt jämnt i toppen av tabellen och Betis kan inte alls slappna av om man vill knipa en av två direktplatser till La Liga. Formen var riktigt bra inför förra helgens hemmamatch mot Leganes, där det överraskande blev förlust med hela 3-1. Betis fick dessutom spela med en man mer efter den 40 minuten och lyckades efter detta släppa in två mål. Utan tvekan har laget en offensiv som håller högsta nivå i andraligan, men det gör inte defensiven.

Lite defensiva bekymmer idag dessutom där vi stryker ytterbackar Alex Martinez och Piccini samt mittback Jordi Figueras. Vidare så stryker vi Dani Ceballos och Alfred N’Diaye som är på landslagsuppdrag.


Det brukar svänga bra när Betis spelar och med tanke på derby och viktiga poäng på spel idag så tror jag vi får se en tempofylld match. Molina och Ruben Castro lär näta för de grönvita, men jag tror knappast att gästerna håller tätt bakåt. Vi testar spel på över 2 mål där det är insatsen tillbaka på exakt två mål.

/e@sy