Ännu en match i spanska cupen och det är formstarka Recreativo Huelva som gästas av Lugo. Bortalaget kommer till spel utan sin främste målspottare och jag tror man kommer få det tufft här.

  • Match: Recreativo – Lugo
  • Spel: Recreativo
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Recreativo de Huelva har fått en smakstart på den här säsongen och toppar segundan just nu på fina 22 poäng efter nio omgångar. Jag har sett en del matcher som laget spelat den här säsongen och jag tycker det har sett väldigt stabilt ut. Men nu är det cupen och som hos många andra lag så kommer det bli en del rotationer meddelar tränare Sergi Barjuán. En del spelare som matchats hårt kommer att vilas inför helgens ligamatch mot just Lugo. Men samtidigt vill man avancera i cupen och möta ett större lag och man har fördelen av att ha hemmaplan idag, då detta är ett enkelmöte. Man har även hemmaplan i helgens ligamöte mot Lugo och det är en fördel att inte behöva resa runt när det är så tätt mellan matcherna. Många av de tyngre namnen kommer åtminstone sitta på bänken och det är klart man slänger in dessa om det finns behov.

Valle (mittfält), Vega (back) och Cifu (back) kommer inte till spel i dagens match.

recreativolinsares1

Lugo har precis som Recreativo öppnat den här säsongen på ett bra sätt och placerar sig som fyra i segundan just nu. Man blev av med sin skyttekung Oscar Diaz inför den här säsongen men det är inget som verkar drabbat laget allt för mycket. Man har haft två pålitliga målskyttar i Rennella och Sandaza som stått för åtta av lagets 12 mål hittills denna säsong. Men ingen av dessa herrar blir med i kvällens match och det är två väldigt tuffa avbräck för bortalagets offensiv. Vidare så deklarerar tränare Setién att han kommer rotera en hel del i startelvan och inte chansa med spelare som har lite småskavanker, allt för att vara redo inför helgens ligamatch.

Pablo Alvarez (mittfält) och Ernesto (mittfält) kommer inte heller till spel i kvällens match.


Rotationer i båda lagen men jag känner ändå att det blir tuffare för gästerna här som saknar en del vassa spelare. Recreativo kommer åtminstone ha sina ”stjärnor” på bänken och jag tror man vinner matchen i slutändan. Insatsen blir strax över medel till 1,70 som bet365erbjuder.

/e@sy