En match i segundan idag och det är Recreativo som gästas av Barcelona B. Med förra helgens mini-clásico i minnet så tycker jag mig hittat ett väldigt bra spel i den här matchen.

  • Match: Recreatico – Barcelona B
  • Spel: över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1,80 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Recreativo de Huelva hade en mindre lyckad fjolårssäsong där man hamnade på en 14:e plats till slut. Men den här säsongen har man öppnat väldigt starkt och placerar sig som fyra med raden 3-1-1 och en målskillnad på 9-6. Enda förlusten har kommit mot Alcorcon men där fick man även en utvisning i ett tidigt skede som förstörde matchen. I övrigt har man ställts mot bra motstånd och det får ses som en riktigt bra öppning med 10 poäng hittills. Målproduktionen har varit bra på slutet och man har även hållit nollan i två matcher i rad nu mot Hercules (2-0) samt Mirandes (3-0). Någon nolla tror jag dock inte man håller mot Barcelona B då bortalaget har en riktigt vass offensiv som inte gått mållösa en enda match så här långt i segundan.

Inga som helst bekymmer hos hemmalaget som har samtliga spelare friska och hela.

barcelonabbagnack

Frank Bagnack saknas i Barcelona B.

Barcelona B såg jag live förra helgen då man spelade mini-clásico mot Real Madrid Castilla, en match som man vann med 2-0 till slut. Det är en imponerande fotboll man spelar och främst offensivt blev jag ruskigt imponerad av laget. Det blev två mål till hemmalaget men det fanns ett par heta målchanser som borde inneburit dubbelt antal hemmamål. Nu höll man tätt bakåt i den matchen men det saknades knappast lägen för Real Madrid B som åtminstonde borde gjort ett mål framåt. Masip i barcamålet är duktig men samtidigt fick han avsluten rakt på sig eller så strök dom utanför stolpen. Defensiven imponerade alltså inte och man saknar fortfarande viktiga mittbacken Bagnack, ett tungt avbräck!

Förutom Bagnack så saknas även Traore, Sanabria och Edgar.


Jag tycker det här känns som ett bra spel då både Recreativo och Barcelona B visat upp en fin offensiv så här långt på säsongen. Barcelona B var inte alls samspelta i defensiven senast och skadan på Bagnack kommer ställa till det. Insatsen på det här spelet blir strax över medel!

/e@sy