Bra helg och måndagen lockar även den till spel. Mallorca har inte varit stabila borta denna säsong och formen är något svag, bra chans till tre poäng för Sociedad? Häng med.

Real Sociedad – Mallorca
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.26 Pinnacle
Spelstopp: 2011-02-21 21:00

Sociedad har uppträtt stabilt senaste tiden och senast blev det en ny hemmavinst mot Osasuna med 1-0, man har verkligen gått in för tre poäng i varje match och det har också gett resultat. 3-0-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tionde plats på samma poäng som just Mallorca men med bättre målskillnad. 7-0-4 hemma denna säsong och hemma tar man också dom flesta poängen.

Mallorca har inte den bästa formen just nu, och på resande fot denna säsong har man verkligen inte spelat stabilt. 1-1-3 på dom fem senaste och man agerar riktigt ojämnt från match till match. 2-2-7 totalt borta denna säsong.

Tidigare möten lagen emellan har varit jämna, med tanke på Mallorcas usla form överlag tillsammans med deras usla bortaform tror jag att Sociedad med deras stabila hemmaspel kan ta tre poäng här ikväll. Sociedad blir nog en för tuff nöt för Mallorca ikväll som får finna sig i att bärga hem ytterligare en bortaförlust.

Lycka till.