Här drabbar två formstarka lag samman och jag har hittat ett spel där oddset var högre än väntat så jag tvekar inte på att kliva in här.  

Real Sociedad – Atletico Madrid
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.91 @ William hill
Insats: 4/10
Spelstopp: 19.00

Real Sociedad har fått en helt okej start på säsongen då man först slog Getafe i ligaspelet med 2-0 och det följdes upp av två segrar med 2-0 mot Lyon på såväl hemmaplan som på bortaplan. Mellan dessa matcherna hann man även med en match i ligan där man spelade 1-1 borta mot Elche vilket kanske inte är så imponerande. Real Sociedad känns väldigt spännande den här säsongen och segrarna mot Lyon är riktigt starka och givetvis kommer man till den här matchen med massor av självförtroende! Jag tror man kommer ha mycket boll i den här matchen och offensiven har visat sig riktigt vass inledningsvis på den här säsongen där både Carlos Vela och nye Seferovic har levererat mål efter mål för Sociedad!

Atletico har inlett säsongen riktigt vasst med 2 storsegrar i ligaspelet, först borta mot Sevilla med 3-1 och sedan 5-0 hemma mot Rayo. Man matchade även Barcelona i båda matcherna i den inhemska supercupen där man nästan var mer välförtjänta av titeln än Barcelona. Nu är det dags för ligaspel igen och nu stöter man på tufft motstånd i formstarka Real Sociedad här på deras hemmaplan. Jag tror det kommer bli tufft men Atletico har massor av kapacitet i sin trupp som utan tvekan kan slå ett lag som Real Sociedad här. I matcher mot lite tuffare motstånd som mot Barcelona visade man upp ett disciplinerat försvarsspel med ruskigt vassa omställningar där Diego Costa och David Villa är riktigt heta i anfallet. Jag tror det kan bli ett vinnande koncept mot ett Real Sociedad som kommer hålla mycket i bollen och försöka ta sin in bakom Atleticos försvarslinje.

1078762-17194559-640-360
Dags för David Villa att leverera mål i Atleticos tröja!

Real Sociedad har problem i försvaret då båda högerbackarna saknas i laget vilket gör att man återigen måste ställa upp med en ny backlinje. Både Carlos Martinez och Dani Estrada är skadade här och missar matchen.
Atletico får klara sig utan Martín Demichelis som rest till Manchester, det mesta talar för en flytt inom kort för honom.

Kort summering:
Det är två lag i riktigt fin form som drabbar samman vilket innebär att båda lagen givetvis tror på seger här. Real Sociedad är duktiga på att hålla i bollen och skapa lägen medan Atletico gillar att spela omställningsspel vilket man är riktigt vassa på. Det känns som en väldigt öppen match och jag både tror och hoppas att det kommer bli ett par mål här åt båda hållen. Båda lagen spelar med stort självförtroende så även om man släpper in ett mål bakåt så ger man inte upp utan då är det full fart framåt som gäller för en kvittering.