Matchen känns jämn på förhand, båda lagen har gått trögt senaste tiden, historiken talar sitt tydliga språk. Häng med.

Real Sociedad – Almería
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.85 Gamebookers
Spelstopp: 2011-01-29 18:00

Real Sociedad åkte på en ny förlust senast borta mot Villarreal, laget såg ut att vara på g efter den fina 4-0 vinsten i matchen dessförinnan mot Getafe. 1-0-4 på dom fem senaste och 5-0-4 hemma denna säsong. Man ligger i mitten av tabellen men kan när som helst bli indragna i botten striden.

Almería har spelat något bättre senaste tiden även om formen är långt ifrån den bästa. Man är i högsta grad indragen i botten striden och måste skärpa till sig om man ska lyckas ta sig ut detta. 1-1-3 på fem senaste och borta denna säsong har man 2-2-6.

Båda lagen dras med skador, jobbigast är det nog för Sociedad som fick viktige Joseba Llorente skadad i senaste matchen och som kommer att bli borta resten av säsongen.

På det stor hela är lagen jämna även om Almería spelat något bättre senaste tiden, Sociedad är inte lätta att möta hemma och här kan man lyckas med det mesta. Sett till historiken gör dessa lag mycket mål på varann, båda lagen har dessutom bjudit på mycket mål i dom senaste matcherna. Jag tror vi kan få se en delad pott ikväll med mycket mål varav jag finner spelvärde i över 2.5.

Lycka till.