Vi beger oss till Santiago Bernabeu ikväll och mötet mellan Real Madrid och Zaragoza. Real är nu ute ur cupen och kan fokusera allt på ligan, där man har hela fem poäng till godo på Barcelona. Har hittat ett riktigt fynd i mina ögon som jag väljer ett maxspel på!

  • Match: Real Madrid – Zaragoza
  • Spel: över 1,5 mål i första halvlek
  • Odds: 1.70 (expekt)
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 20.00

Real Madrid blev alltså utspelade ur den spanska cupen i veckan, efter 2-2 mot Barcelona på Camp Nou. Men det krysset var det mersmak i och man fick Barcelona att se riktigt darriga ut i slutet av matchen, något jag inte sett på väldigt länge. Nu kan man iallafall fokusera helt på ligan och göra allt i sin makt för att hålla avståndet ner till Barcelona. Hur man än väljer att ställa upp ikväll så kommer man givetvis köra över stackars Zaragoza. Kikar man på lite statistik så har det blivit över 1,5 mål i första halvlek i 8 av 9 hemmamatcher i ligan för Real Madrid, det ger bra hopp inför detta spel.

Saknas idag gör Di Maria och Khedira pga skador, även Ramos missar pga avstängning. Men som vanligt har man fullgoda ersättare.

Zaragoza är helt under isen och har tre kryss + sju förluster på sina tio senaste matcher, och givetvis kommer en till förlust som ett brev på posten här. Nu har i och för sig Zaragoza kryssat i sina två senaste matcher, men det var mot ett svagt Getafe och ett hårt skadedrabbat Levante. På grund av de dåliga resultaten i ligan så har man värva Apono från Malaga, som antagligen kommer få göra sin andra match från start i Zaragozatröjan idag.

Zaragoza har inga större avbräck och inga avstängningar.

———————————————————————–

Full fart från start och jag kan inte tänka mig annat än ett par mål från Real Madrid innan halvtid. För den som vill gambla kan man spela -1 på Real Madrid i första halvlek och få upp oddset lite, men jag väljer den ”säkra” vägen ifall Zaragoza skulle råka pilla in en boll.

Har även en del andra spel som jag testar en liten slant på:

Rött kort i matchen till 3.00 @ betsson, 1/10 units

Straff i matchen till 3.05 @ betsson, 1/10 units

J.Paredes får rött kort till 12.00 @ betsson, 0,5/10 units

Anledningen till dessa spel är domaren i matchen, som idag heter Iturralde Gonzalez. Spanien har i regel väldigt dålig kvalité på sina domare, och den här pajasen är verkligen bedrövligast av dom alla. Han hänger inte alls med i spelet och tar ofta väldigt konstiga beslut.

/e@sy