Fin match på Santiago Bernabéu ikväll då Real Madrid gästas av Villarreal i la ligas 23:e omgång. Real Madrid har nu tre raka ligamatcher där man hållit nollan på hemmagräset, en svit som jag tror bryts här. Häng på!

  • Match: Real Madrid – Villarreal
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1,78 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Real Madrid har en väldigt fin form och har spelat en bra fotboll på slutet, men man placerar sig fortfarande som trea i tabellen. Där ligger man på samma poäng som Barcelona och med tre poäng upp till Atlético Madrid. Laget åkte till Bilbao förra ligaomgången och kunde vända hem med en pinne i bagaget efter 1-1. Nu är det väldigt bra att åka hem med en poäng ifrån Baskien, men hade bara Ronaldo varit lite smartare så hade man nog tagit hand om samtliga poäng. Han åkte nämligen på ett rött kort efter en incident där han var uppe med handen i ansiktet på Gurpegi. Det innebär att han är avstängd i den här matchen och det är givetvis ett avbräck för offensiven. Men Jesé har visat storform på slutet och till dagens match har man dessutom Bale tillbaka som vilade i veckans cupmatch mot Atlético. Så det finns en tillräckligt bra offensiv för att stänka in en balja i dagens match, något jag även tror man gör.

Förutom Ronaldo så stryker vi även Khedira som varit borta en längre period nu.

Gareth Bale in action for Real Madrid v Villarreal

Villarreal är den stora överraskningen den här säsongen och placerar sig på en femteplats just nu. Man plockade en säker seger mot Osasuna (3-1) i förra omgången och det innebär att man minskade avståndet upp till Athletic om den åtråvärda fjärdeplatsen. Nu ska det mycket till för att man ska plocka några tre poäng i dagens match, men man har en offensiv som i alla fall kan störa giganterna från huvudstaden. Gio dos Santos har visat att han är ett stort hot mot samtliga försvar i ligan och sedan är jag även väldigt förtjust i mexikanen Aquino som imponerat på sin kant. Nu är det ett minus att Uche (11 mål) missar dagens match på grund av en skada, men samtidigt så har man en formtoppad Perbet tillgänglig, som stod för två mål mot Osasuna.

Förutom Uche så saknar bortalaget också långtidsskadade trion Cani, Farinós och Iñiguez.


Real Madrid har inte släppt in många mål på slutet ska vi komma ihåg, men samtidigt så tycker jag inte att försvaret är helt omänskligt. Man spelade cupmatch mot Atlético tidigare i veckan och det kan mycket väl sitta i benen hos mittbackar Ramos och Pepe. Villarreal har en spännande offensiv och med Gio dos Santos i spetsen så tror jag att man nätar här. Testar därför båda lagen gör mål med en insats strax under medel.

/e@sy