Valladolid gästar ikväll Santiago Bernabéu i en match där inget av lagen har någonting att spela för egentligen. Detta tror jag kan göra att matchen blir väldigt öppen och att vi får se en del mål.

  • Match: Real Madrid – Valladolid
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,78 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Real Madrid var nära att vända 4-1 underläget mot Borussia Dortmund men man fick se sig besegrade över två matcher och CL-äventyret är slut för den här gången. I ligan har man inte direkt mycket att spela för då man troligtvis kommer hamna på en andraplats när säsongen är slut då avståndet ner till Atlético är ganska betryggande. Jag tror därför man vill bjuda publiken på en fin fotboll och störst fokus blir nog på anfallsspelet ikväll så får defensiven kommer i andra hand. När man dessutom har en del skador på viktiga försvarsspelare så tror jag att man släpper in mål i kvällens match.

Försvarstrion Ramos, Arbeloa och Marcelo saknas i kvällens match på grund av skador.

Valladolid har gjort en bra säsong hittills och placerar sig i mitten av tabellen med nio poäng ner till nedflyttningsstrecket. Det ska alltså oerhört mycket till för att det här laget ska trilla ut och det tror jag heller inte att man behöver oroa sig för. Formen är bra och man är obesegrade i tre raka matcher nu där jag tycker att 1-1 matchen senast mot Sevilla borde inneburit tre poäng för laget. Man skapade ett par otroligt heta lägen men stod inte ribban i vägen så var det dålig skärpa i avsluten. Samtidigt så släppte man till en hel del bakåt också och det har man inte råd med ikväll.

Inga skador alls i Valladolid men man väljer att lämna Larsson, Rama och Neira utanför truppen.


Valladolid kommer inte ha någon chans i den här matchen men jag tycker man har goda chanser till att i alla fall få med sig ett mål hem. Real Madrid har som sagt en del skador i backlinjen och man har matchats hårt på slutet i och med CL.

Testar även 3/10 units på över 3,5 mål i matchen, finns till 1,75 @ unibet.

/e@sy