Match på Santiago Bernabeu där Real Madrid ska ta emot svårspelade Real Sociedad. Det är väldigt tunga avbräck i hemmalagets backlinje så det här spelet känns verkligen som gjutet. Oddset kommer garanterat sjunka här så passa på!

  • Match: Real Madrid – Sociedad
  • Spel: Bortalaget att göra mål
  • Odds: 1,80 @ expekt
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Real Madrid har väl minst sagt en dunkel form och man har nu inte vunnit på tre matcher om vi räknar med cupmatchen mot Celta Vigo. Man har även släppt in riktigt mycket mål på slutet då vi kan räkna ihop till åtta mål på de fyra senaste matcherna. Försvaret har med andra ord sett bättre dagar och även Casillas har varit bättre och blev faktiskt bänkad senast mot Malaga till förmån för Adan. Men det är knappast något permanent utan jag tror bara att den kära Mourinho bara vill röra om lite ytterligare i grytan, Casillas kommer nog förmodligen stå här mot Sociedad. Men framför sig kommer han ha en väldigt oprövad backlinje och det krävs nog att han är på tårna för att hålla nollan här.

Marcelo, Coentrao och Pepe går alltså skadade, samt så är Sergio Ramos avstängd här. Det är 75% av en ordinarie backlinje vilket kommer sätta sina spår. Man förväntas ställa upp Essien, Varane, Carvalho och Arbeloa i försvarslinjen och det är inte spelare som skrämmer slag på någon anfallare i den här ligan.

Sociedad är inne i en väldigt fin formkurva och vi får gå tillbaka till 4:e november för att hitta lagets senaste förlust som överraskande kom på hemmagräs mot Espanyol. Efter detta har man sju raka ligamatcher utan förlust och man har dessutom skramlat ihop fina 14 mål på dessa matcher. Som jag nämnt tusen gånger tidigare är jag förtjust i Sociedads offensiv där man har ”Chori” Castro, Greizmann och inte minst Carlos Vela som vaknat till liv ordentligt. Man saknar dock en vass striker i laget och med en sådan hade man legat och nosat kring fjärdeplatsen med Betis och Malaga, för det här laget är riktigt bra! Man har gjort ett mål på Camp Nou, två mål på La Rosaleda och inte mindre än fem mål på Mestalla. Man ska helt klart kunna göra mål här med den backlinje som Real Madrid ställer på gräset.

Carlos Martinez, Markel Bergara och Agirretxe saknas hos bortalaget, inga större avbräck i mina ögon.


En orutinerad Varane och en matchotränad Carvalho kan inte vara den bästa kombinationen mot ett offensivt skickligt Sociedad. Expekt är trevliga här och erbjuder 1,80 för att bortalaget ska göra mål, samtidigt ger dom 1,75 på att båda lagen ska göra mål. Inte mycket att fundera på alltså! Testar även bortalaget över 1,5 mål som ger 4,80 hos expekt – 2/10 units spelas /e@sy