Match på Santiago Bernabéu där Real Madrid ska ta revansch för den snöpliga förlusten mot Granada i förra ligaomgången. För motståndet idag står Sevilla som inte alls imponerat denna säsong, allra minst på bortagräs. Jag kör ett målspel på hemmalaget här och det blir med en ganska tung insats!

  • Match: Real Madrid – Sevilla
  • Spel: Real Madrid över 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Real Madrid stod för en blek insats senast då man förlorade med 1-0 på bortagräs mot Granada. Nu hade man ett klart spelövertag och skapade även överlägset flest chanser i matchen, men trots detta så tycker jag man är väldigt släta i prestationen. Att sedan Ronaldo skarvar in ett självmål är lite lök på laxen i den matchen. Men nu är man tillbaka på hemmagräset och jag har en känsla av att Sevilla kan få sota rejält för Real Madrids nederlag mot Granada. Nu har man i och för sig CL-spel i veckan men man behöver inte resa någonstans och matchen är först på onsdag, så jag tror inte man ställer upp med något b-lag i den här matchen. Sevilla har i mina ögon ett uselt försvar och jag tror ”marängerna” kan göra stor skada här.

Pepe tillbaka från skada och Özil tillbaka från avstängning, saknas gör skadade Casillas och Varane.

Sevilla är en stor besvikelse denna säsong och placerar sig först på en 11:e plats i tabellen, en klar missräkning med tanke på vilken trupp man har! Det är främst offensivt man inte kommit upp i nivå tycker jag, där ska man kunna kräva mer av spelare som Negredo och Navas. Defensivt har jag inte haft allt för höga tankar om laget och det har sett precis så dåligt ut som jag föreställt mig. Spahic och Fazio i mittlåset är inga speedkulor och det har också lett till en hel del gula samt röda kort, hänger man inte med mot mittenlag i serien så kommer man få otroliga bekymmer ikväll. När dessutom man dessutom sålde Diego Lopez till just Real Madrid och Andrés Palop går skadad så ställer jag mig väldigt tveksam till målvaktsposten.

I bortalaget stryker vi Palop, Trochowski, Perotti och Cicinho som alla går skadade, dessutom är viktiga Rakitic avstängd. Tunga avbräck!


Ett revanschsuget Real Madrid tror jag kommer köra över Sevilla här. Bortalaget har inte alls någon bra defensiv och dessutom målvaktsbekymmer, något som kommer märkas av när man möter stenhårt motstånd. Att dessutom Sevilla har en förkärlek till att dra på sig röda kort gör inte saken lättare.

Testar även två sidospel på hemmalaget:

Real Madrid över 3,5 mål – 3,75 @ bet365 – 1/10 units

Real Madrid över 4,5 mål – 8,00 @ bet365 – 0,25/10 units

/e@sy