Real Madrid vänder hem till Santiago Bernabéu efter en förlust i helgens el clásico. För motståndet ikväll står Sevilla, en motståndare som man inte borde ha några som helst problem med.

  • Match: Real Madrid – Sevilla
  • Spel: Hemmalaget över 2,5 mål
  • Odds: 1,68 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Real Madrid hade som sagt ingen lycka på Camp Nou och fick vända hemåt utan poäng. Man gjorde ingen större match men man skapade trots allt en del heta chanser och borde kanske även haft med sig en straff i matchen. Tränare Ancelotti var otroligt feg inför matchen kan jag tycka och uppställningen blev otroligt defensiv med bland annat Ramos på ett defensivt mittfält. Han har fått en hel del kritik för den startelvan och idag kan vi nog förvänta oss en betydligt offensivare uppställning för att förbättra relationen till fansen. Man har nu nio poäng upp till Barcelona med en match mindre spelad och man har absolut inte råd att tappa fler poäng. Därför tror jag Ancelotti trycker ut en riktigt stark elva idag och mycket talar för att Ronaldo, Isco och Bale bilder en offensiv linje idag med troligtvis Benzema framför sig. Med tanke på de offensiva spelare Real Madrid har i sitt lag så tycker jag man ska skada ett defensivt svagt Sevilla riktigt hårt.

Inga avbräck hos hemmalaget idag då endast Xabi Alonso är tveksam till spel, han har som bekant varit borde en längre period.

Realmadridronaldo

Sevilla ligger i mitten av tabellen och kommer in till den här matchen med fem raka matcher utan förlust, ett facit som faktiskt bara Barcelona kan matcha. Men dessa matcher ska vi inte alls dra för stora växlar på då man mött Rayo (4-1), Sociedad (1-1), Almeria (2-1), Valladolid (2-2) och Osasuna (2-1). Inget tyngre motstånd med andra ord och som ni ser har man släppt in mål i samtliga dessa matcher. Och det är just defensiven som är det svaga kortet hos det här laget och där tror jag att man kan få rejäla problem idag. Nico Pareja är en fullt duglig mittback men man har haft stora problem att hitta hans wingman i försvaret. Nu är Fazio skadad och hans ersättare Cala är avstängd titt som tätt för att han är fruktansvärt opolerad. Så nu verkar det istället vara portugisen Carriço som får förtroendet, och det är ingen bra mittback i mitt tycke.

I bortalaget stryker vi idag Fazio, Trochowski, Marin och Cheryshev.


Det är förmodligen ett rejält uppretat Real Madrid som kommer ut på planen idag, med ett mål att köra över Sevilla så det står härliga till. Med det försvaret som Sevilla visat upp hittills denna säsong så tror jag helt klart på minst tre hemmamål här. Insatsen blir också av den högre graden!

Testar även ett ”raggarspel” på hemmalaget:

Real Madrid över 3,5 mål – 2,65 @ expekt- 1,5/10 units

Real Madrid över 4,5 mål – 5,25 @ expekt- 1/10 units

Real Madrid över 5,5 mål – 11,00 @ bet365- 0,5/10 units

/e@sy