Returmöte av Champions League i afton där Real Madrid så gott som avancerat redan efter en förkrossande seger i bortamötet mot Schalke. Men man har ändå en ganska stark trupp till sitt förfogande idag och jag testar ett intressant målskyttespel här.

  • Match: Real Madrid – Schalke
  • Spel: Alvaro Morata målskytt
  • Odds: 2,40 @ unibet
  • Insats: 1,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Real Madrid avgjorde alltså det här mötet redan på tysk mark då man slog tillbaka Schalke med tennissiffrorna 6-1. Med ett El Clasico kommande helg så kan vi nog därför förvänta oss att Ancelotti roterar en del i startelvan ikväll. Det är redan klart att Benzema vilar och sedan tidigare har man även Arbeloa samt Khedira på skadelistan. I fransmannens frånvaro så kommer vi med största sannolikhet få se Alvaro Morata som ersättare i anfallet, och det är en kille som borde vara sugen på att visa upp sig.

realmadridmorata

Morata dominerade stort i segundan förra säsongen där han tillsammans med Jesé Rodriguez pumpade in en massa mål match efter match. Jag trodde faktiskt att Morata skulle vara den som skulle slå sig in först i Real Madrid av dessa två, men förtroendet har istället tilldelats Jesé som gjort det riktigt bra. Endast en match har Morata fått från start den här säsongen, där han mest fått agera inhoppare väldigt sent i matcherna. Han står noterad för tre mål och det får väl ändå anses som hyfsat med tanke på spelmängden.

Han lär vara ordentligt spelsugen idag och det har även märkts när han varit iväg med det spanska U21 laget, där han är en pålitlig målskytt. Morata är otroligt löpstark och när han idag förmodligen spelar med Jesé och Ronaldo på varsin sida om sig så kommer han få sina chanser. Jag tror heller inte att de tyska gästerna kommer ställa upp i något handbollsförsvar nu när det redan är kört, så vi kan nog förvänta oss ett ganska öppet spel där hemmalaget kommer till en hel del målchanser.


Testar även två andra småspel med Morata i huvudrollen:

Morata gör mål med nick – 9,50 @ unibet- 0,25/10 units

Morata gör minst två mål – 8,50 @ unibet- 0,25/10 units

/e@sy