Vi tar oss till Santiago Bernabeu under lördagskvällen dit nykomlingen Real Betis rest för en mycket tuff bortamatch mot Real Madrid. Båda dessa lag skapade otroligt många chanser i sina öppningsmatcher och jag tror på en målrik tillställning i kväll.

  • Match: Real Madrid – Betis
  • Spel: över 3,5 mål
  • Odds: 1,78 @ unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22:30

Real Madrid hade ingen lyckosam premiärmatch där det blev en poäng på El Molinon mot nykomlingen Sporting Gijon (0-0). Marängerna stod för en bra match spelmässigt, men det saknades lite skärpa i avsluten. Förvisso hade Sporting två riktigt bra möjligheter där bollen dansade på mållinjen ena gången, men Real Madrid avlossade skott på skott och borde tagit med tre poäng hem till huvudstaden. Chans till revansch idag och vi lär nog få se ett hungrigt och offensivt hemmalag idag mot ytterligare en nykomling i form av Real Betis. Rafa Benitez har samtliga spelare tillgängliga för match och ett anfall bestående av Ronaldo, Isco, Bale och Benzema lär det blixtra om. Vi kan dessutom lägga till Modric som lär befinna sig strax bakom dessa herrar på mittfältet, och det luktar mycket offensivt. Med ett sådant offensivt upplägg så kommer det finnas ytor åt Betis när man erövrar bollen, och gästerna har en offensiv som inte ska nonchaleras. Real Madrid släppte inte till överdrivet många lägen mot Sporting senast, men de grönvita från Sevilla har en betydligt vassare offensiv som lär sätta hemmalagets försvar i arbete idag.

Som sagt inga som helst bekymmer i hemmalaget idag. Möjlig startelva: Navas, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Ronaldo, Bale, Isco, Benzema.

realmadrid_200x200betis_200x200

Real Betis stod för en mycket bra prestation i premiärmatchen där det till slut blev en poäng mot Villarreal (1-1), detta efter en sen kvittering från lagets store målgörare Ruben Castro. Trots det sena kvitteringsmålet så var det Betis som styrde stora delar av matchen och man hade över 20 avslut mot mål under 90 minuter. Några 20 avslut lär det knappast bli idag och Betis lär fokusera betydligt mer på det defensiva, men gästerna kommer skrapa fram chanser med sin vassa offensiv. Hos gästerna finns det spelare som Cejudo, Portillo, Castro, Molina, Rennella och den mycket intressanta ynglingen Ceballos. Spelare som kan sätta fart när Betis får tag i bollen och som kan orsaka problem. Kikar vi då defensivt hos de grönvita så har man bytt ut stora delar av sitt försvar från förra säsongen, vilket var absolut nödvändigt. Men det kommer ta tid att spela ihop sig riktigt ordentligt och jag tror inte man är redo för Real Madrids offensiv.

Hos gästerna stryker vi nyförvärvet Rafael van der Vaart som är skadad. I övrigt inga bekymmer. Möjlig startelva: Adan, Piccini, Pezzella, Bruno, Vargas, N’Diaye, Cejudo, Torres, Digard, Portillo, Castro.


Real Madrid är hungriga på en första trepoängare för säsongen och lär gå hårt för den här. Med bättre utdelning än senast så är det inte omöjligt att marängerna löser linan på egen hand, men jag tror Betis vaskar fram en del chanser och kanske bidrar med 1-2 mål. Vi testar en medelinsats på minst fyra mål i matchen!

/e@sy