Inget snack om att Real Madrid smällvinner här, men oddset för en etta är ju knappast spelbart. Istället har jag hittat ett specialspel som jag tror otroligt mycket på, dessutom till ett fint odds. Ingen idé att spara på krutet, detta är ett maxspel!

  • Match: Real Madrid – Racing Santander
  • Spel: över 1,5 mål i första halvlek
  • Odds: 1.73 @ betsafe
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 20:00

Real Madrid ska till ett kylslaget Moskva i början på nästa vecka för Champions League match, men innan dess ska man köra över stackars Racing Santander. Jag följde Real förra helgen då man spelade mot Levante hemma på Santiago Bernabeu, en match som man till slut vann med 4-2. Man var som väntat helt överlägsna där och borde haft minst en tråmålsledning med sig in i pausvilan, man radade upp chanserna och Levante slog mest ifrån sig. Med den matchen på näthinnan så tror jag det kan bli riktigt obehagligt för Racing här.

Saknas idag gör Lass (skada), Altintop (skada) och Arbeloa (avstängd), inga större avbräck med andra ord. I övrigt är det pigga och fräscha spelare, tillbaka till denna matchen är Di Maria (från skada) och Marcelo (från avstängning).

Racing var förra helgen ut mot formstarka Atletico Madrid på hemmagräs, en match som man faktiskt knep en pinne i efter 0-0. Men förtjäna man denna poäng? Nej, knappast! Man var tillbakapressade i stort sett hela matchen och ska tacka målvakt Tono för alla svettiga räddningar har stod för. Dessutom saknade Atletico skärpa i avsluten och missade ett par öppna mål. Jag visste att Racing inte är något höjdargäng, men att man skulle agera sådär tafatt på hemmagräs trodde jag verkligen inte. Har man stora problem mot Atletico hemma, ja då inser ni vilka problem man kommer ha med Real på Santiago Bernabeu.

Man saknar dessutom sin giftigaste anfallare idag, Christian Stuani. Han har lyckats samla på sig för många ”ostskivor” och är således avstängd här.

——————————————————————–

En match som Real kommer att vinna, frågan är bara hur mycket man vill förnedra Racing. Blir nog högsta fart från start som senast mot Levante och jag tror man fixar två baljor innan halvtidsvilan.

Kan även spelas -1 på Real i halvtid och få upp oddset lite, men jag väljer att fega här utifall Racing skulle lyckas pilla in en kasse.

/e@sy