Kvällens returmöte i Copa del Rey är ganska avslaget på förhand, då Real har ett 2-0 resultat från första mötet att spela på. Ponferradina som till vardags spelar i spanska tredjeligan kommer inte offra liv och lem för att få med sig ett bra resultat här. Man har fem raka segrar i ligan och ser nog ett avancemang upp till segundan som ett viktigare mål. Här har jag hittat ett vettigt målskyttespel, på en spelare som fått stort förtroende på slutet och gjort det riktigt bra!

  • Match: Real Madrid – Ponferradina
  • Spel: Callejón gör mål
  • Odds: 1.75 (unibet)
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20/12 20.00

José Maria Callejón startade sin fotbollskarriär i just Real Madrid innan han 2008 värvades över till Espanyol. Där gjorde han tre säsonger och var på slutet Espanyols klart bästa spelare. Detta gjorde att Real Madrid fick upp ögonen för Callejón och värvade tillbaka den förlorade sonen. Denna säsong har Callejón mest fått nöta bänk, frånsett spel i en del avslagna CL-matcher och just cupmatcher som ikväll.

Han har gjort det riktigt bra dessa matcher och börjar nu bli lite av en favorit för Mourinho. Två mål i senaste CL-matchen mot Ajax, bänkad i el clásico, ett mål i första mötet mot Ponferradina och nu senast ett mål i 6-2 vinsten mot Sevilla. Han blev utbytt mot Sevilla i halvtid, men detta berodde enbart på att Pepe drog på sig ett rött kort så man tvingades byta in en ny försvarare.

Callejón själv har gått ut i spansk media och meddelat att han tänker fortsätta kriga stenhårt så fort han får chansen, allt för att förtjäna en plats i de viktigare matcherna med Real. Han är tydligen på rätt väg eftersom Mourinho valde att satsa på han i senaste matchen mot Sevilla.

Han finns med i kvällens trupp och förväntas finnas med från start. Jag tror att Real Madrid smäller in en 4-5 mål på stackars Ponferradina ikväll, och då finns det mycket goda chanser att minst ett mål är från Callejóns fötter.

Testar även 1/10 units på att han gör två mål till 4.55 hos unibet

Insatserna återbetalas om Callejón inte skulle komma till start.

/e@sy