Match på Santiago Bernabéu ikväll då Real Madrid tar emot Osasuna i det första mötet av två i Copa del Rey. Marängerna vet hur svårt det är att resa till Pamplona och jag tror därför man gärna vill ha ett betryggande resultat med sig till returen.

  • Match: Real Madrid – Osasuna
  • Spel: Hemmalaget över 3,5 mål
  • Odds: 2,10 @ expekt
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Real Madrid imponerade inte i förra omgången av den spanska cupen där man slog ut Olimpic Xativa med sammanlagda 2-0. Men marängerna ställde heller inte upp med några tyngre startelvor och man gjorde i princip det som behövdes mot ett lag från tredjedivisionen. Nu är det tuffare motstånd när Osasuna kommer på besök och då tror jag även vi kommer få se en helt annan startelva än i förra omgången. Både Ronaldo och Bale förväntas starta matchen och det duger gott för att ge det här spelet en liten slant. Hemma på Santiago Bernabéu är man inne i en väldigt bra målform och ser vi till de fem senaste ligamatcherna här så har man tryckt in 21 mål i motståndarnas nät. Det finns absolut ingen anledning att slå av på takten i dagens match då varenda mål som man lyckas göra kommer väga tungt inför returen. Real Madrid har nyligen varit i Pamplona och mött Osasuna (2-2) i ligan, så man vet vilka svårigheter man kan ställas mot där.

Hos hemmalaget stryker vi idag Xabi Alonso, Varane, Khedira och Coentrao. Inga direkta avbräck i offensiven med andra ord.

realmadrid

Osasuna såg ut att få lämna Copa del Rey i förra omgången då man hade 3-0 i baken på bortagräs mot Malaga. Men mirakulöst nog så hämtade man upp till 3-3 i den matchen och efter 1-1 i returen så gick man vidare på fler antal bortamål. Jag tycker inte det känns som Osasuna satsar fullt ut på cupen och man kommer givetvis inte rubba Real Madrid över två möten. Man har fått upp ångan i ligaspelet lite och jag tror man har lite mer fokus på helgens viktiga bortamatch mot Betis. Det är mycket troligt att bortalaget går in väldigt defensivt i dagens match och inte alls lägger någon krut på det offensiva spelet. Man vet att den enda lilla chans man har att störa Real Madrid är på hemmagräs med ett bra resultat i ryggen. Men Osasuna är inte lika bra defensivt som tidigare säsonger och jag har verkligen svårt att se laget stå emot ett offensivt Real Madrid på bortagräs, vilken game plan man än använder sig av.

Hos gästerna så kommer inte Armenteros och Onwu till spel, sedan tidigare saknas även Nino samt Sisi.


Jag förväntar mig att Ancelotti trycker ut en relativt stark elva i den här matchen för att döda dubbelmötet redan på hemmagräs. Expekterbjuder 2,10 för fyra hemmamål och det får sig därför en insats modell mindre.

Synar även Jesé som målskytt till fina 2,45 @ betsson- 1/10 units

Ynglingen förväntas få chansen från start i dagens match, och har man Bale samt Ronaldo på varsin sida om sig så kommer målchanser dyka upp. Insatsen återbetalas om han inte startar!

/e@sy