Ingen dålig match vi har framför oss ikväll då giganterna Real Madrid och Manchester United drabbar samman på Santiago Bernabéu. Jag tror att Real Madrid vinner matchen och jag tror även man kan komma att göra ett par mål. Men jag väljer att spela på en spelarprestation här.

  • Match: Real Madrid – Man. United
  • Spel: Ronaldo gör mål
  • Odds: 1,85 @ betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Cristiano Ronaldo är inne i en fin målform för tillfället, så han kommer in här med större självförtroende än vanligt då han ska ställas mot sitt forna lag. Åtta mål på de fyra senaste ligamatcherna säger sitt och han har gjort två hat-trick av dessa, i hemmamatcherna mot Getafe och Sevilla. 24 mål på 22 ligamatcher har det blivit denna säsong vilket är otroligt fina siffror, tyvärr för hans egen del så hamnar det lite i skuggan av vad Messi gör. Men formen är som sagt god och man ser att han spelar med ett stort självförtroende just nu. Senast mot Sevilla blev det som sagt ett hat-trick och han gjorde ett otroligt vackert mål med vänstern där som man kan se ett par gånger om. Tycker även han börjar trycka fler frisparkar PÅ mål just nu och det är ett hot varenda gång han stegar upp för att slå en frispark, straffar har han även första tjing på givetvis.

Kvällens motståndare Manchester United har jag ingen större koll på ska jag vara helt ärlig, engelsk fotboll är något som jag helst undviker om jag kan även fast topplagen är ute och springer. Givetvis har laget en bättre defensiv än Getafe och Sevilla men samtidigt så snittar man lite mer än ett insläppt mål per match och det är inte varje dag man ställs mot ett lag av Real Madrids kaliber i Premier League. Jag har såg matcherna när Dortmund och Manchester City besökte Santiago Bernabéu och helt klart finns det enklare bortamatcher att spela då jag tycker Real Madrid spelade ut dessa två lag. ”Marängerna” vill ju självklart ha ett bra resultat med sin inför returen på bortagräs och jag tror man kommer ösa på framåt rejält här.

Ronaldo är i delad skytteligaledning av Champions League just nu (6 mål) och efter kvällens match så tror jag vi har portugisen ensam på topp av den ligan.

Testar även två spel till på Ronaldo med en mindre slant:

Ronaldo över 1,5 mål – 4,50 @ betsafe – 0,5/10 units 

Ronaldo hat-trick – 19,50 @ betsafe – 0,25/10 units

/e@sy