Kvällens sena match i Spanien hämtar vi från Santiago Bernabeu där Real Madrid tar emot gästande Malaga. Det är väl ingen vildare gissning att Real Madrid lägger beslag på alla tre poängen här, men jag har hittat ett annat intressant spel som jag testar.

  • Match: Real Madrid – Malaga
  • Spel: över 1,5 mål i halvtid
  • Odds: 1.80 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:30

Real Madrid kommer ofta ut med bra fart direkt i första halvlek och sätter tryck på sina motståndare, och jag tror inte det blir någon skillnad idag. I de tio senaste matcherna på hemmagräs har samtliga gått över linan 2,5 mål i första halvlek. Man förväntas ställa upp så här framåt idag:

Callejon, Özil, Ronaldo

Benzema

Fyra spelare som är kababla till att fixa fram målchanser mot vilket motstånd som helst. Särskilt Özil har sett bra ut på slutet tycker jag och han kommer mer och mer. Sedan har vi ju Ronaldo såklart som smäller in mål på löpande band och har gjort mål i sju raka matcher nu, ingen skräll om han smäller in ett par idag.

Saknas i Real gör Di Maria, Albiol, Varane, Coentrao och Altintop. Inga större avbräck med andra ord.

Malaga har toppform med tre raka vinst i bagaget till denna, men segrarna har kommit mot Zaragoza, Getafe och Levante. Inga större värdemätare alltså. Man kommer givetvis få det riktigt tufft idag och jag blir väldigt förvånad om man lyckas knipa en poäng här. Senast man var på Bernabeu i spanska cupen chockade man publiken genom att ta ledningen med 2-0 ganska tidigt i matchen, men man fick till slut ge sig med 3-2. Jag tror man gör mål idag också, men det spelar mindre roll när Real Madrid gör en 3-4.

Stannar utanför truppen gör Ruben Portillo, Toulalan, Baptista och Juanmi.


Tror på en fartfylld match från start med två lag som vill framåt. Malaga har sånna offensiva spelare så jag tror knappast man ställer upp i ett handbollsförsvar här. Alternativt kan man spela båda lagen gör mål till ungefär samma odds.

/e@sy