Vi tar oss till Bernabeu och match i 4e omgången av Champions League. Real Madrid är i monsterform medan Liverpool inte alls har levt upp till några förväntningar efter ifjol. Men jag tycker mig ha hittat ett intressant spel i den här matchen.

  • Real Madrid – Liverpool
  • Spel: Över 1.5 Mål i 1a Halvlek (Goal Line)
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Real Madrid har ett otroligt bra lag på pappret men man spelar nästan ännu bättre just nu än så. Framförallt så går man ut hårt och bara kör och nu när man är på hemmaplan så ser jag inte varför man inte skulle göra detsamma. Man kan dessutom säkra gruppsegern genom att ta en seger hemma mot anrika Liverpool. Man har ju väldigt många offensivt skickliga spelare inte bara på planen utan även på bänken eller vad sägs som Gareth Bale och Javier Hernandez, inga dussinlirare direkt. Sedan väl på planen så har man ju Ronaldo, Benzema, James Rodriguez, Isco. Som ju alla vet såklart.

Det alla inte har koll på såhär spontant är ju att i 13 raka matcher har det rekade spelet Ö1.5 mål i 1a halvlek gått in, 13 raka matcher(!). Ofta har det blivit mer än bara 2 mål dessutom, som nu senast i Champions League borta mot just Liverpool. Då stod det hela 0-3 till Real Madrid i halvtid. Det är just nu stor klasskillnad mellan dessa lag. Man har 11 raka segrar och är i monsterform och man möter ett Liverpool där nästan ingenting stämmer för dom. Växeln kommer vara på högsta möjliga när man börjar matchen och det ska mycket till, vad jag tror, ifall detta inte går hem. Men bollen är ju rund som alla vet.

Men har man en av världens skickligaste tränare med stor erfarenhet så vet han med all säkerhet hur han ska kunna störa Liverpool på bästa sätt. Jag tvekar inte en sekund på Carlo Ancelotti.

Man har egna talangen Jesé skadad och vänsterbacken Fábio Coentrão skadad. Sedan är det frågetecken på både Daniel Carvajal och Gareth Bale, men den sistnämnde kan troligen spela mot Liverpool, lär dock inte starta. Men alla 4 är egentligen inget som hotar det rekade spelet.

 

realmadrid_200x200       liverpool_200x200

 

Liverpool då, ja innan säsongen så sålde man ju sin bäste spelare i Luis Suarez (till Barcelona) och det har blivit ett mycket märkbart tapp trots att man breddat laget ganska rejält med flera intressanta spelare. Men det som är grejen är att i stort sett inget nyförvärv gjort så mycket väsen av sig, men i sina bästa stunder kan ju typ samtliga göra riktigt bra matcher och i grunden är man bra spelare. Inte heller Coutinho som hade en lysande säsong ifjol har kommit upp i samma höjder som han hade då. Nej Brendan Rodgers har mycket att jobba på och det är såklart Liverpool saknar Daniel Sturridge längst fram, för ett av nyförvärven Mario Balotelli har i min mening varit rätt dålig. Men vi alla vetj u vad den mannen kan göra när han har sin dag. Dessvärre är dom dagarna rätt sällsynta. Daniel Sturridge ska dock resa med till Madrid, men det är ytterst tveksamt om han får spela, möjligen kanske han får hoppa in i slutet men det spelar ju ingen roll sett till vårat spel här som avgörs efter 45 min.

I ligan har Liverpool det ganska jobbigt, man blandar och ger lite men topparna är otroligt få. Dock får man med sig nån 3 poängare här och där. Men man kan ju mycket mycket bättre än vad man visat i inledningen. Senast förlorade man mot kritiserade Newcastle som visserligen har en formtopp men man hade ingen chans där. Innan det fick man bara 0-0 mot Hull i ligan. Däremellan vann man visserligen mot Swansea i cupen med 2-1. Som sagt, man blandar och ger. I Champions League har man 1 seger och 2 förluster och en poäng här vore väldigt behövligt. man kommer nog gå ut och spela ganska defensivt och ställa om riktigt snabbt när chansen ges för där har man fortfarande farliga spelare såsom Raheem Sterling och Mario Balotelli och där bakom Steven Gerrard som levererar passningarna och krossbollarna. I övrigt så är man väldigt farliga på fasta situationer där Dejan Lovren och Martin Skrtel är två bra huvudspelare. Och när man har en Gerrard som tar hand om frisparkar och hörnor vet man att det är allt som oftast bra bollar som levereras.

Hade detta varit ifjol så hade jag gått all in på detta spelet, då Liverpool var mästare på just detta spel, nu är det nästan bara Real Madrid som är mästare på det, men Liverpool är inte helt chanslösa efter 45 min.


 Om man sammanfattar detta lite så kan mycket väl Real Madrid fixa det helt på egen hand och det är väl det mesta troliga också. Men jag skulle inte räkna borta Liverpool helt här från att vara med och bidra, det finns fortfarande en hel del med kvalité och att komma till Bernabeu och möta Real Madrid ger ju en extra energi att visa vad dom går för. Tycker oddset är bra med tanke på hur ofta Real Madrid brukar få in det, därför spelar jag med en insats lite över medel. Spelet hittas under fliken 1a/2a halvlek och sedan scrollar man ner lite. Det är alltså Goal Line ni ska ta (den var det högre oddset när jag spelade iaf) och inte den vanliga.

/ L’orso