Real Madrid har en straffspark att sticka ifrån Barcelona ytterligare i ligatoppen, något man också givetvis kommer att göra ikväll. Har hittat ett halvtidsspel som jag tycker är mycket intressant då det kommer gå undan från start här!

  • Match: Real Madrid – Levante
  • Spel: över 1,5 mål i första halvlek
  • Odds: 1.78 @ betsafe
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21.30

Real Madrid radar upp segrarna i ligan och ser nu ut att gå mot ligatiteln efter Barcelonas förlust igår. Det är förvisso en hel del matcher kvar, men jag kan inte se hur Real ska tappa det här järngreppet man har. Man kommer från en 1-0 seger i miniderbyt mot Getafe senast, en match som man likväl kunnat vunnit med 6-0. Getafe hade knappt ett skott på mål under matchen, och då ska man komma ihåg att Getafe har en fin form för tillfället. Nu möter Real ett billigare motstånd och här tror jag det kommer gå undan rejält från start.

Saknas idag gör Marcelo, som även saknades senast. Ingen fara på taket dock när Coentrao går in och tar den platsen.

Levante kommer sjunka som en sten i tabellen och har en urusel form för tillfället, en av dom formsvagaste i ligan faktiskt. Man åkte på en del tunga skador en bit in på säsongen och har efter sin fina start radat upp förlusterna. Nu har man förvisso tre kryssmatcher på de fem senaste, men det är mot förbannat dåligt motstånd. Mallorca, Zaragoza och Racing har man kryssat mot på hemmagräs, och det är inte bra på något sätt. Man har även haft otroligt svårt att hitta målet på slutet och ståtar med tre gjorda mål på de åtta senaste matcherna.

Har ingen direkt skadeinfo på Levante, men det har heller ingen inverkan på mitt spel ikväll.

———————————————————————————–

Jag tycker att Real ska mäkta med att bomba in två bollar innan halvtid mot det här billiga motståndet. Vill man gambla kan man spela -1 på Real i första halvlek, finns till 2.20 hos betsafe. Men jag väljer att fega här och krydda på lite mer istället. Vill inte heller fastna med skägget i brevlådan om Levante skulle råka snubbla in en boll i början.

/e@sy