Förra årets ligamästare Real Madrid står just nu på en inspelad poäng efter två omgånger, något som givetvis är långt ifrån godkänt. Nu gästas man av Granada hemma på Santiago Bernabeu och här kommer det bli åka av direkt från start. Häng med!

  • Match: Real Madrid – Granada
  • Spel: över 1,5 mål i 1:a halvlek
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 10/10
  • Spelstopp: 19:50

Real Madrid har alltså en inspelad poäng hittills, en poäng som kom i 1-1 matchen hemma mot Valencia. Efter den matchen åkte man oväntat på stryk i derbyt mot Getafe. Så det var ett ordentligt uppretat Real Madrid som tog sig an Barcelona i supercupen i förra veckan, där Real faktiskt borde haft en 4-0 redan i halvtid där man körde över Barcelona fullständigt. Nu förväntar jag mig att man kommer ut med exakt samma fart i den här matchen, och då kommer det smälla rejält. Man har inte råd med fler onödiga poängtapp just nu och tyvärr får nog Granada sota för Real Madrids tidigare misslyckanden i ligan. Man har endast avstängda vänsterbacken Coentrao borta, i övrigt kan man mönstra starkast möjliga lag.

Trolig startelva Real Madrid:

Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi, Di Maria, Özil, Ronaldo och Higuain.

Real Madrid med en färsk titel i hand.

Granada har gjort en blek figur i de två matcher man spelat och man står på en inspelad poäng precis som Real Madrid. I första matchen fick man stryk på bortagräs mot Rayo Vallecano med 1-0, och sedan fick man 1-1 hemma mot Sevilla. Ett kryss mot Sevilla är förvisso inte så illa pinkat, men nu spelade man med en man mer i dryga timmen och fick dessutom en straff, så man har fortfarande inte gjort ett spelmål i la liga. Man kommer givetvis få ägna sig åt försvarsspel i den här matchen och frågan är inte om utan när Real Madrid smäller in 1-0. Kommer detta tidigt så kan detta rinna iväg till läskiga siffror. Senast man var på Santiago Bernabeu slutade matchen 5-1 och då hade vi 2-1 i pausvilan.

Trolig startelva för Granada:

Roberto, Nyom, Lopez, Gomez, Siqueira, Iriney, Rico, Torje, Arabi, Orellana och Flores.


Real Madrid kommer förmodligen ställa upp med starkast möjliga lag här för att visa hemmapubliken att man kan lira fotboll och att ingenting lämnas åt slumpen. Som jag skrev innan så är bara frågan när första målet kommer och sen kommer det här rulla på.

Vill man gambla lite så tar man Real Madrid -1 i första halvlek, men jag väljer att spela säkert ifall Granada skulle snubbla in en boll i första.

/e@sy