Match på Santiago Bernabéu idag då Granada gästar den spanska huvudstaden. Marängerna har en fin målform på hemmagräset och jag tror man kan slakta Granada ordentligt här. Häng på!

  • Match: Real Madrid – Granada
  • Spel: hemmalaget över 3,5 mål
  • Odds: 1,95 @ expekt
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Real Madrid drog verkligen vinstlotten förra omgången då både Atlético tappade poäng mot Sevilla och även Barcelona tappade poäng i sin match mot Levante. Detta i kombination med att marängerna slog tillbaka Real Betis (5-0) innebär nu att man endast är en pinne bakom Atlético och Barcelona uppe i toppen. Bra självförtroende för dagen med andra ord och målformen är riktigt fin hemma på Santiago Bernabéu. På de fem senaste hemmamatcherna har man pumpat in 21 mål framåt, något som inte är så svårt att förstå då man har Bale på ena kanten och Ronaldo på den andra. Man pumpar på i 90 minuter i sina matcher och får man bara in ett par snabba på Granada idag så tror jag att gästerna kommer falla ihop ordentligt. Det finns inga bra karaktärsspelare hos Granada och detta har man visat vid flertalet tillfällen under säsongen.

Hemmalaget saknar endast Khedira och Varane som gått skadade en längre period.

realmadrid

Granada har varit mycket upp och ner den här säsongen och placerar sig i mitten av tabellen för tillfället. Man har två bra hemmamatcher i ryggen där man först plockade ner Valladolid (4-0), för att sedan kryssa mot Osasuna (0-0). Två matcher som man faktiskt dominerade stort i och man borde nog haft med sig en vinst även mot Osasuna. Men i dagens match handlar det inte om att anfalla, utan det bästa man kan göra är att lägga sig på handbollsförsvar och försöka kontra. Men Granada är inget lag som är organiserade nog för att klara av detta och som jag skrev ovan så tycker jag inte man har tillräckligt med karaktärsspelare i laget. Man kan vara otroligt bra i medgång, men lika otroligt dåliga när det går emot lite. Brahimi och Piti är fantastiska spelare offensivt, men som idag när man behövs lite i det defensiva spelet så är man helt odugliga.

Fortsatt lite skadebekymmer hos Granada som idag saknar Ighalo, Riki, Yebda, Benítez, Diakhaté och Fran Rico.


Det är inget snack om att hemmalaget kommer vinna den här matchen, och jag tror också man kan göra det med riktigt stora siffror. Granada är inget lag som kan tackla motgångar och idag får man räkna med en del motgångar. Testar därför en insats strax under medel på att hemmalaget nätar minst fyra gånger till 1,95 hos expekt.

/e@sy