Match på Santiago Bernabeu och det är absolut inget snack om vilket jag som tar hem segern här. Men oddset för detta är knappast spelbart, så istället kör jag på ett halvtidsspel. Häng på!

  • Match: Real Madrid – Gijon
  • Spel: över 1,5 mål i första halvlek
  • Odds: 1.65 @ expekt
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Real Madrid leder ligan med fyra poäng till Barcelona på andraplats, och jag kan garantera att avståndet inte krympt efter kvällens matcher. Jag tror man går ut och dödar spänningen redan i första halvlek här och kör över Gijon. Senast tog man en viktigt derbyseger mot Atlético med 1-4, där Ronaldo stod för hela tre mål i matchen. Nu möter man ett lag som på förhand är flera klasser sämre än Atlético, så tänder man till från start här är det över innan det ens började.

Saknas i hemmalaget gör Xabi Alonso som är avstängd, i övrigt ser det mycket bra ut.

Ronaldo stänker nog in ett par baljor idag.

Sporting Gijon ligger precis nedanför nedflyttningsstrecket och har ett glapp på sju poäng upp till Villarreal. Senast tog man en blytung vinst när man vände två gånger om och till slut vann över Levante på hemmagräs, men tyvärr för Gijon så man även Villarreal sin match. Man stod för en riktig skräll på Bernabeu förra säsongen då man faktiskt slog Real med 1-0. Men Real Madrid är starkare nu och Gijon är inte alls lika bra, så räkna inte med någon skräll här inte.

Lite konstigt så lämnas lagets bästa målskytt utanför truppen, David Barral. I övrigt har man inte störra avbräck.


Det här är en match som Real Madrid ska vinna med flera bollars marginal, och det tror jag även att man gör. Vill man gambla så lirar man Real -1 i första halvlek, men jag väljer den säkra vägen med storpengen, ifall Gijon skulle snubbla in en boll.

Testar en mindre peng på Real Madrid -1 i halvtid, 2.20 erbjuder betsafe för detta och 3/10 units satsas.

/e@sy