Match på Santiago Bernabeu när Espanyol gästar den spanska huvudstaden. Bortalaget som haft en tveksam säsong hittills kommer givetvis få stryk här men jag väljer att gå på ett annat spel på varningar i matchen.

  • Match: Real Madrid – Espanyol
  • Spel: varningar på olika spelare
  • Odds: Se nedan @ expekt & unibet
  • Spelstopp: 19:00

Espanyol är det lag i la liga som tagit flest kort hittills med sina 71 gula kort, man har även fått 2 direkt röda kort under säsongen. Man ligger alltså nästan på 5 kort i snitt per match och det är verkligen skyhögt. I kvällens match tror jag man håller i det här snittet då man kommer få jaga otroligt mycket boll och säkerligen tappar förståndet när bollarna trillar in en efter en.

Först ut har vi Wakaso Mubarak som värvades till Espanyol från Villarreal för att spetsa till offensiven och bidra med fart i anfallen från sin kant. Med ett mål på sina 13 matcher så förstår jag faktiskt inte varför den här killen fortfarande får starta match efter match. Han har skrapat ihop 8 gula kort och 1 rött kort hittills denna säsong och kommer ofta in sent i närkamper.

Wakaso Mubarak att bli varnad – 1,65 @ unibet – 3/10 units

Sedan går vi vidare med Juan Forlín som till skillnad från Wakaso inte värvades till Espanyol för att spetsa till offensiven. Argentinaren spelar främst som defensiv mittfältare hos Espanyol men har även spelat en hel del som mittback. Hur som haver så är han precis som Wakaso riktigt klumpig när han går in i närkamper och mot Real Madrid idag så lär han tvingas sätta stopp för en del farliga anfall.

Juan Forlín att bli varnad – 2,00 @ expekt – 2/10 units

Sist men inte minst så har vi Victor Sánchez som tidigare tillhört Barcelona men inte lyckades blomma ut där. Nu kamperar han istället ihop med Forlín på det defensiva mittfältet i Espanyol och det har väl gått sådär i de matcher jag sett. Sánchez kommer förmodligen få en väldigt jobbig afton på Santiago Bernabéu och jag tycker att risken för ett gult kort känns stor här. 6 kort på 14 matcher är facit hittills denna säsong.

Victor Sánchez att bli varnad – 2,10 @ expekt – 2/10 units

Spelar även ett rött kort i matchen, finns till 2,95 hos betsafe – 1/10 units.

Domare i matchen är Mateu Lahoz som faktiskt är en ganska bra domare (för att komma ifrån Spanien). Han brukar sällan vifta runt med kortleken men jag tror som sagt att Espanyol blir tvingade till att ta en del kort idag för att man helt enkelt inte kommer hinna med.

/e@sy