Toppen mot botten i segundan idag när Recreativo gästar den spanska huvudstaden. Ena laget har en del viktiga spelare på landslagsuppdrag och jag tror man kommer få det svårt här. Häng på!

  • Match: Real Madrid B – Recreativo
  • Spel: Recreativo (insatsen tillbaka vid oavgjort)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp:18:15

Real Madrid Castilla har inte öppnat den här säsongen särskilt bra och ligger på jumboplatsen med endast tre inspelade poäng efter åtta omgångar. Man hade sju raka förluster innan man kunde plocka sina första poäng för säsongen mot Lugo senast i 2-0 vinsten. Inte särskilt förvånande då man bytt ut hela laget från förra säsongen och blivit av med nyckelspelare som Morata och Jesé Rodriguez. Det kommer ta tid att spela ihop det här laget men man måste nu börja plocka poäng för att inte halka efter allt för långt. Men jag tycker det är väldigt tveksamt om man får med sig några poäng i dagens match då Recreativo varit otroligt bra i säsongsinledningen. Dessutom får hemmalaget klara sig utan tre spelare som är iväg på landslagsuppdrag den här helgen. Förstakeepern Pacheco, offensiva mittfältaren Benavente och anfallare Rozzi är dessa tre spelare.

Förutom de tre nämnda spelarna ser man också ut att få klara sig utan Quini och Derik som dras med skador.

recreativolinsares

Recreativo de Huelva är den äldsta fotbollsklubben i Spanien och man har även en del säsonger i högstaligan på kontot, senast man var där var säsongen 08/09. Nu siktar man mot la liga igen och starten på den här säsongen kunde knappast varit bättre. Man toppar segundan just nu på 19 poäng och har sex raka segrar i ryggen när man reser till Madrid. Nu har man ställts mot ganska billigt motstånd i många matcher men dagens motstånd är inte heller av det blodigare slaget. Jag har sett ett par matcher med Recreativo den här säsongen och man har en imponerande offensiv som jag tror hemmalaget kan få problem med idag. Man ställer om väldigt fort och det tror jag kan passa väldigt bra idag då Real Madrid kommer trycka fram trupperna.

Bortalaget får klara sig utan Vega, Valle och Zambrano idag, inga tyngre avbräck enligt mig.


Jag tycker vi får ett väldigt bra odds på bortalaget idag med tanke på att man har en otroligt bra form och möter här jumbon som saknar en del viktiga spelare. Men jag väljer att fega ur lite och spelar Recreativo med insatsen tillbaka om det slutar oavgjort. Strax över medel blir insatsen här.

/e@sy