Spanska segundan ångar på och så gör även Real Madrid B som idag tar emot nedflyttningshotade Murcia. Jag tycker att det här spelet känns otroligt bra och går in med en maxinsats till fint odds.

  • Match: Real Madrid B – Murcia
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,71 @ betsson
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Real Madrid B låg länge långt ner i tabellen men har nu tagit sig i kragen ordentligt och avancerat till en mittenposition i segunda division. Det är inte längre någon fara för nedflyttning men det här laget är inget lag som slår av på takten för den sakens skull. Här handlar det om att visa upp sig från sin bästa sida i varje match för att i slutändan få en chans i förstalaget. Det märks även i matcherna där man spelar en offensiv fotboll trots att man leder med 5-0 med 10 minuter kvar. Målformen är helt otroligt bra och man har nu gjort 17 mål på sina fyra senaste matcher. Jag trodde man skulle få det svårt senast när Morata saknades men trots detta så gjorde man tre mål i bortamatchen mot Numancia.

Brassen Casemiro är avstängd här och kommer därför inte till spel. Men förmodligen blir det så att Morata spelar matchen då han inte lirade någonting alls i Real Madrids match mot Valladolid igår. Nu tror jag man löser två mål här även utan Morata men är han med så kommer jag även gå på högre målspel för hemmalaget då den här killen står i en klass för sig själv i segundan.

Jesé och Morata är ett fruktat anfallspar!

Murcia harvar i botten och ligger för tillfället på en 19:e plats vilket innebär nedflyttning om man inte tar sig uppåt i tabellen. Formen är det dock inget större fel på då man tagit poäng mot både Villarreal (1-1) samt Barcelona B (1-1) på slutet, och senast vann man faktiskt mot topplaget Almeria på hemmagräs (1-0). Men nu stöter man på ett lag med en otroligt stark offensiv på bortagräs, senast man gjorde det så blev det storstryk mot Girona med 5-2. Idag har man dessutom en del skador och avstängningar i truppen och då tror jag man kommer få otroligt tuffa 90 minuter.

Vänsterback Tagliafico samt defensiva mittfältaren Acciari är båda avstängda i den här matchen efter för många gula kort. Missar matchen gör även Mario Marin (back), Jonatan Gómez (mittfält), Francisco Sutil (mittfält) och Emilio Sanchez (mittfält) som alla är skadade. Tunga avbräck när man ska möta ett offensivt skickligt lag.


Det här är som sagt ett väldigt bra spel oavsett om Morata blir med eller inte, men nu lutar det starkt åt att han kommer spela då Mourinho inte valde att utnyttja han mot Valladolid. Betsson sticker ut med ett väldigt fint odds här och jag tror inte att det kommer hålla sig särskilt länge till, så passa på att fynda!

/e@sy