Real Madrid Castilla har varit ett spelobjekt som varit återkommande för mig och idag kan jag inte motstå att spela på laget återigen. Man ställs mot Lugo ikväll och här är det en tung insats som gäller.

  • Match: Real Madrid B – Lugo
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,73 @ betsson
  • Insats: 9/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Real Madrid Castilla ligger i mitten av tabellen och har inte direkt något att spela för mer än att enskilda spelare vill visa upp sig för att få chansen i förstalaget. Senast åkte man på en förlust borta mot Racing Santander och man blev dessutom nollade, vilket inte händer särskilt ofta. Men förklaringen är den att Morata inte ens åkte med laget och den andra anfallsstjärnan, Jesé, startade på bänken. Till dagens match tror jag att Morata kommer spela då han inte användes i gårdagens cupfinal och Jesé kommer med all säkerhet finnas med i startelvan. På hemmaplan öser man alltid på framåt och på de två senaste hemmamatcherna har man 8-1 i målskillnad.

Hemmalaget får klara sig utan Denis Cheryshev och Fabinho idag.

Lugo ligger i mitten av tabellen och har inte någonting alls kvar att spela för i avslutningen av serien, något som märktes i lagets senaste match där man fick stryk mot Almeria med 3-5 på hemmagräset. Det var inget större fokus på försvarsspelet där och det var det heller inte mot Barcelona B (2-2) gången innan. Det blir lätt lite offensivt tänk när man inte har något att förlora och mot ett anfallsglatt Real Madrid B så kan det innebära tennissiffror om man inte håller ihop defensiven.

Lugo får klara sig utan Belfortti (back), Quiroga (anfall), Victor Diaz (back) och Fran Pérez (back) idag.


Det räcker bra med att Jesé startar i anfallet för att jag ska känna mig lugn inför det här spelet. Men det kan mycket väl bli så att även Morata startar matchen, och då är det bara att spela fler målspel på hemmalaget. Betsson erbjuder ett väldigt bra odds för det här spelet, kan jämföras med bet365 som har 1,57 för samma spel.

/e@sy