Måndagsmatch i segundan och det är ett väldigt intressant möte mellan Real Madrid Castilla och Hercules. Två lag som är i stort behov av en trepoängare och jag tror vi kan få se en väldigt öppen match här.

  • Match: Real Madrid B – Hercules
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,90 @ betsafe
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Real Madrid Castilla har inte haft någon lyckosam säsong i segundan hittills då laget placerar sig på en 14:e plats, bara fyra poäng till godo på Racing Santander under nedflyttningsstrecket. Om laget skulle trilla ur segundan skulle det givetvis vara en katastrof och jag tror man kommer göra det som krävs för att detta inte ska hända. Man har öppnat 2013 på ett ganska bra sätt och framförallt på hemmagräset där man är obesegrade i år efter fyra matcher. Man kommer in här med tre raka segrar på hemmaplan och i samtliga av dessa matcher så har man gjort över 1,5 mål. Det är full fart framåt när det här laget spelar och därför tycker jag det känns bättre att spela över 1,5 på hemmalaget än den raka ettan.

Inga större problem hos hemmalaget som dessutom kan använda sig av anfallaren Morata idag då han inte spelade något i gårdagens match mot Celta Vigo. Med tanke på att detta är en väldigt viktig match så skulle det förvåna mig om han inte spelar idag, dock så tror jag man fixar detta oavsett. Man har andra målskyttar i laget där Jesé funnit nätet 14 gånger denna säsong.

Jesé Rodríguez

Hercules låg i botten redan efter omgång 1 och inte mycket har förbättrats sedan dess för laget som var i primera division så sent som 2010/2011. Man är nu nästjumbo med endast 25 inspelade poäng och har 9 poäng upp till Mirandes på säker mark. Formen är inte bra och man kommer in till den här matchen med två raka förluster där man blivit nollade mot både Barcelona B (0-1) och Almeria (0-2). På resande fot har man släppt in mål i 13 av 14 matcher denna säsong och det finns väl inte direkt något som talar för att man håller nollan här heller. Förvisso har man inte klappat ihop särskilt många gånger men nu måste man framåt för att knipa trepoängare, och då kan det sluta illa mot det här motståndet.

Bortalaget får klara sig utan Juan Carlos, Redondo och Gilvan idag.


Det är skarpt läge för hemmalaget som nog gärna tar en trepoängare här för att skapa större avstånd ner till nedflyttningsstrecket. Även Hercules är i stort behov av tre poäng och därför tror jag inte man kommer inrikta sig på försvar här, man vet mycket väl att hemmalaget har ett bräckligt försvar. Blir hemmalagets stjärna Morata med så kommer jag även lira över 2,5 och 3,5 mål på hemmalaget med en mindre slant. Men även utan honom så ska man fixa minst två mål! Det är ett väldigt bra odds som betsafe erbjuder här, kan jämföras med bet365 som har 1,72 på samma spel.

/e@sy