Derby i segundan och ett väldigt viktigt sådant för bortalaget Alcorcon som fortfarande har chans på en direktplats till la liga samt placerar sig på en playoff-plats just nu. Men formen är inte särskilt bra och här saknar man dessutom en mycket viktig försvarsspelare.

  • Match: Real Madrid B – Alcorcon
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 2,06 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Real Madrid Castilla placerar sig på en 9:e plats för tillfället och man har egentligen ingenting alls kvar att spela för. Men det är lite prestige att hamna före Barcelona B och för tillfället placerar sig Barcelona på en 8:e plats och två poäng före Real Madrid. Det är en anledning till att ge lite extra och dessutom så gäller det att visa upp sig om man vill få chansen i förstalaget i framtiden. En som redan fått chansen ett antal matcher i förstalaget är Morata och han fanns även med i truppen när Osasuna besökte Santiago Bernabéu igår. Men det blev ingen speltid för Morata och det innebär därför att han finns tillgänglig till den här matchen. Nu är det inte säkert att han spelar men vid liknande situationer under säsongen har han spelat i b-laget och jag förstår inte varför han skulle lämnas utanför startelvan här heller. Sedan har vi Jesé som ligger tvåa i skytteligan och som lär börja röra på sig nu om han vill komma ifatt Almerias brasse Charles.

Skaderapporten inför match har konstigt nog inte släppts ännu men man har inte avstängningar i truppen iallafall. Kommer uppdatera detta så fort som möjligt.

realmadridb

Alcorcon har som sagt fortfarande chansen på en direktplats till la liga men med fem poäng upp till Villarreal gäller det att man vinner sina två återstående matcher samtidigt som man har en del tur. Man får nog istället inrikta sig på att behålla playoff-platsen man har just nu för formen är allt annat än bra och man har Las Palmas bakom som jagar. Man har fyra raka utan vinst nu där man fått stryk i tre av dessa matcher och dessutom släppt till en hel del mål. Nu har man ställts mot en hel del bra lag men det gör man även ikväll och jag är tveksam till om Real Madrid B unnar Alcorcon någon plats i la liga nästa säsong. Avstängd ikväll är dessutom mittbacken Babin efter för många gula kort, han har inte missat många matcher den här säsongen och är viktig för defensiven så det är helt klart ett stort avbräck.

Förutom Babin så har Alcorcon samtliga spelare tillgängliga.


Jag tror inte hemmalaget kommer ge något gratis till sina grannar här utan man kommer nog ånga på som vanligt. Spelet står inte och faller med Morata men kommer han till start som kommer jag att öka insatsen på det här spelet utan tvekan. Alcorcon har riktigt tråkig form och när man nu saknar en ordinarie mittback så tror jag man kan få det tufft defensivt.

Testar även lite ”raggarspel” på hemmalaget:

Hemmalaget över 2,5 mål – 4,33 @ bet365 – 1/10 units

Hemmalaget över 3,5 mål – 11,00 @ bet365 – 0,5/10 units

Hemmalaget över 4,5 mål – 26,00 @ bet365 – 0,25/10 units

/e@sy