Hett derby i Madrid idag när Real Madrid gästas av Atlético Madrid hemma på Santiago Bernabéu. Det kommer inte läggas några fingrar emellan i närkamperna och jag tror vi får se en hel del kort här.

  • Match: Real Madrid – Atlético Madrid
  • Spel: över 70,5 varningspoäng
  • Odds: 1,60 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Real Madrid är inget lag som dragit på sig särskilt många kort hittills denna säsong, men dagens derby är inte vilket möte som helst. Det kommer bli otroligt tufft där ute idag och hemmaspelarna kommer inte vika undan en tum är jag övertygad om. Det finns en del spelare som lätt kan bli lite överladdade vid den här typen av matcher och som vi säkerligen kan räkna in en ”ostskiva” på idag. Ramos fick ett tidigt gult kort mot Elche senast och borde även haft ett andra gula kort senare i matchen, men han kom verkligen undan med mord den gången. Pepe är en annan spelare som det kan hända precis vad som helst runt, nu har han förvisso lugnat ner sig en smula med åren men det kan lätt väckas till liv en sån här match. Faktum är att hela backlinjen hos marängerna känns kortbenägna och dom kommer få jobba hårt idag mot odjuret Diego Costa.

domarelahoz

Atlético Madrid har inte heller dragit på sig särskilt många kort inledningsvis av säsongen men precis som hos hemmalaget finns det en del spelare som det kan brinna till hos idag. Diego Costa är väl den jag främst tänker på och kring honom kommer det garanterat hända grejer idag. Real Madrid kommer försöka få anfallaren ur balans och även fast Costa varit ganska lugn den här säsongen så kan han nappa om han blir tillräckligt provocerad. En annan spelare som jag tror kommer få en ostskiva är defensiva mittfältaren Gabi, han är inte den snabbaste av alla spelare och håller ofta på med små tjuvknep ute på planen. Han kommer få jobba hårt idag och det vore väldigt förvånande om han klarar sig från ett gult.

Domare i matchen är Mateu Lahoz och han är väl kanske inte känd för att vara den sämsta domaren i Spanien direkt. Men han har rullat ut en del kort den här säsongen och i sin senaste match mellan Sevilla – Rayo drog han upp hela 8 gula samt 2 röda kort. Han kommer ställas på prov idag och även fast han brukar vara ganska lugn så tror jag det rinner över idag. Han dömde det här derbyt säsongen 11/12 och då drog han upp 6 gula och 2 röda, vilket innebär 110 varningspoäng.


Varningspoängen hos unibet går till som så att det är 10 poäng för ett gult kort och 25 poäng för ett rött kort, och maximala poäng som en spelare kan få är 35 poäng. Blir det ett rött kort i matchen krävs det alltså bara fem gula kort för att gå över den här linan.

Testar även en del andra kortspel hos unibet:

Ramos blir varnad @ 2,15 – 1/10 units

Diego Costa blir varnad @ 1,80 – 1/10 units

Gabi blir varnad @ 2,05 – 1/10 units

Rött kort i matchen @ 2,50 – 1/10 units

/e@sy