El Derbi Madrileño ikväll då Real Madrid och Atlético Madrid drabbar samman på Santiago Bernabeu. Det var längesedan det här derbyt varit så ovisst på förhand och jag tycker det ena lagets odds lockar med en peng.

  • Match: Real Madrid – Atlético Madrid
  • Spel: Atlético Madrid
  • Odds: 7,04 @ pinnacle
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Real Madrid är ligatrea i nuläget och har hela åtta poäng upp till kvällens motståndare Atlético. Inledningen på ligan var inte bra och när man väl kommit igång så åkte man nu senast på en plump i 0-1 förlusten borta mot Betis. Man spelade väldigt tveksamt i den matchen och spelar man så ikväll så kommer man få stora bekymmer. Inte heller Ronaldo har sett särskilt vass ut på slutet och han är nu inne i en tre matcher lång måltorka, vilket givetvis sätter sig i skallen. Real Madrid har ju trots allt den största potentialen av dessa lag och ska vara favoriter här, men till 1,50 skulle jag aldrig spela på ”marängerna”. Istället tycker jag att allt värde ligger på ett spel för bortalaget med den form man besitter.

Saknas i hemmalaget gör Higuain, Essien, Albiol och Marcelo.

Atlético Madrid har aldrig tidigare öppnat ligaspelet så här bra och man står på 34 poäng just nu. Efter elva segrar, ett kryss och en förlust är man endast tre poäng bakom Barcelona. Man stod för en riktigt stark prestation senast i segermatchen (4-0) mot Sevilla så det här laget ska man ta på fullaste allvar just nu. Med spelare som Turan, Koke och inte minst Falcao så kan det här laget skrälla mot precis vilket motstånd som helst. Man har inte direkt någon svag punkt i laget och hela vägen från Courtois i mål till Falcao på topp ser otroligt stabilt ut match efter match.

Skadeläget hos bortalaget ser riktigt bra ut och det är endast Rodriguez som missar matchen. Tillbaka från avstängning är viktiga mittfältaren Suarez.


Pinnacle erbjuder alltså hela 7,04 för tvåan ikväll och det måste bara testas med en slant. Real Madrid ska som sagt vara favorit och med tanke på att Atlético inte vunnit här sedan -99 så ser det kanske mörk ut för bortalaget. Men det är derbyt känns väldigt öppet och jag testar tvåan till ett väldigt högt odds.

Testar även att spela ett rött kort i matchen till 2,40 hos unibet – 2/10 units.

Alberto Mallenco är en rutinerad domare men är absolut inte rädd för att slänga upp det röda kortet, och det lär bli rejält heta känslor ikväll. Vill man leta spelare som ligger i risk för gula kort så vill jag nämna Suarez, Gabi, Alonso, Ramos och Pepe.

/e@sy