Ännu en dag med returer i Champions League och ännu ett möte som är helt avslaget på förhand. Santiago Bernabeu är scenen där Real Madrid tar emot cypriotiska APOEL. Real Madrid vinner här och frågan är bara med hur mycket, samt vilka som gör målen.

  • Match: Real Madrid – APOEL
  • Spel: Real Madrid över 3,5 mål
  • Odds: 2.20 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45

Real Madrid fick med sig 3-0 från första mötet och givetvis är detta resultat något man inte kommer tappa, jag kommer dessutom bli väldigt förvånad om APOEL lyckas göra ett mål ikväll. Sammanlagt hade Real 70% bollinnehav i första mötet och hela 20 avslut mot mål, det kan nog bli ännu värre ikväll faktiskt. Nu har Real en tuff hemmamatch i helgen mot Valencia och kan säkert tänkas vila en del spelare här, men när det gäller Real Madrids trupp så är det verkligen skitsamma vilket lag man väljer att mönstra här, det blir överkörning oavsett.

Saknas gör Lass Diarra och Khedira, vilket i det stora hela betyder ett mer offensivt Real Madrid. Man får även tillbaka både Di Maria och Callejon här som säkerligen vill visa upp sig från sin bästa sida efter lite skadebekymmer.

En spelsugen Di Maria är tillbaka idag.

APOEL har gjort det riktigt bra som ens har tagit sig så här långt i CL, något som inte många hade räknat med innan det hela drog igång. Man tog sig faktiskt oförtjänt vidare mot Lyon i åttondelsfinalen då jag tycker att Lyon var det klart bättre laget i bägge matcherna där. Men fotboll handlar om att göra fler mål än sina motståndare och detta lyckades APOEL med. Efter bragden mot Lyon känns det dock som att soppan tog slut i laget och man orkade inte stå emot Real Madrid till slut. Det tog trots allt 74 minuter innan Benzema spräckte nollan senast, men sen raserade bara allting och APOEL kommer till Santiago Bernabeu för att bara försöka hålla nere siffrorna. Noterbart är att APOEL inte hade ett enda skott på mål i första mötet.

Man har inga skador eller avstängningar och ställer nog upp med ett liknande lag som senast.


Kattens lek med råttan och här kommer inte APOEL ha ett skit att säga till om. Samtidigt finns det spelare i Real Madrid som säkerligen vill bevisa att dom ska in i en startelva framöver, då tänker jag främst på nämnda Di Maria och Callejon. Dessa herrar får säkerligen speltid idag! Om man vill kan man lika gärna spela Real Madrid -3 (3-vägs) och få upp oddset lite, men jag väljer att fega lite ifall APOEL skulle sprattla till och få in en kasse.

Testar även lite andra spel i matchen med en mindre slant:

Di Maria gör mål – 2.80 @ unibet – 1/10 units

Callejon gör mål – 2.05 @ unibet – 1/10 units

Kaka gör mål – 2.25 @ unibet – 1/10 units

Real Madrid över 7,5 hörnor – 1.97 @ unibet – 2/10 units

Om någon spelare inte skulle starta matchen återbetalas insatsen.

/e@sy