Sista hemmamatchen för säsongen för Real Madrid och jag tror man kommer att bjuda fansen på en underhållande match. Häng med.

Real Madrid – Almería
Mitt tips: Över 1.5 Halvtid
Insats: 5/10
Odds: 1.67 William Hill
Spelstopp: 2011-05-21 20:00

Säsongens sista hemmamatch väntar för Real Madrid och man vill nog avsluta inför fansen hemma med en riktigt bra match. Laget har en kanon form för dagen med 21 gjorda mål på dom fem senaste, 4-0-1 på lika många matcher. Senast hade man inte större problem med att besegra Villarreal med 3-1 borta.

Almería som varit klar för nedflyttning har inte visat allt för många tecken på liv i dom senaste matcherna, 1-1-3 på dom fem senaste och senast lyckades man dock vinna med 3-1 hemma mot Mallorca. Här ska man dock inte kunna hämta just något.

Real Madrid saknar Khedira, Diarra och Gago på grund av skador, spelare som också saknas idag är bland annat Casillas, Higuain, Di Maria och Marcelo. Ronaldo är dock med på topp ikväll.

Almería saknar M´Bia, Michel och Feghouli.

Real vill nog bjuda fansen på en riktigt bra match med tanke på att det är sista hemmamatchen. Almería har inte mycket att hämta här och kommer att få fokusera på att hålla siffrorna nere då jag tror att vi kan förvänta oss många mål. Jag tror att Real kommer att börja producera tidigt i matchen vilket gör att jag spelar över 1.5 i halvtid. Almería är inte allt för starka i defensiven vilket vi kommer att få se ikväll.

Lycka till.