Spanska cupen idag och den sista omgången innan lagen från la liga träder in i turneringen. Ett av dessa lag satsar rejält på cupen samtidigt som det andra laget vilar många startspelare. Häng på!

  • Match: Jaen – Deportivo
  • Spel: Jaen
  • Odds: 2,60 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:30

Real Jaen tog sig segundan inför den här säsongen och ligger där på en nedflyttningsplats just nu efter en mindre lyckad start. Man kan därför tänka sig att man vill få ordning på ligaspelet istället för att gå långt i den spanska cupen, men så tänker inte Jaen. Det här är sista omgången innan lagen från la liga blandar sig i och hemmalaget vet vad det innebär för klubbkassan att möta ett storlag. Därför satsar man hårt på cupen och det märks när vi kikar på truppen som tagits ut. Den är identisk med truppen som spelade 1-1 mot Gijon förra helgen och tränare Manolo Herrero har deklarerat att han inte kommer göra särskilt många ändringar i startelvan från den matchen. Raúl Gaitán är ute med en knäskada, i övrigt har man inga problem.

REAL JAEN-ATLETICO MADRID

Deportivo la Coruna åkte ner i segundan inför den här säsongen och har helt klart inlett på ett godkänt vis med en femteplats just nu. Målskyttet har inte funkat alls men tack vare en fin defensiv så har poängen trillat in. Man spelade mot Barcelona B förra helgen och även fast man inte imponerade särskilt mycket så åkte man hem med tre poäng. Man har en tunn trupp just nu och det innebär att man bryr sig föga om den spanska cupen för tillfället. Man reser till Andalusien utan LaureÁlex Bergantiños, Juan Dominguez, Culio, Rudy och Borja Bastón. Alla dessa spelare är startspelare i vanliga fall och givetvis kommer bortalaget vara rejält försvagat idag. Man ersätter med en del spelare från b-laget och sedan har man haft ett par spelare långtidsskadade som är tillbaka och lär få chansen.


Real Jaen räknade ut att man gjorde en vinst på runt 3,5 miljoner svenska kronor när man ställdes mot Atlético Madrid i cupen och nu satsar man stenhårt på att få möta ännu ett lag från la liga. Men då måste man ta sig förbi Deportivo först och det ska man ha bra chans till med tanke på alla spelare som Deportivo vilar. Bet365erbjuder fina 2,60 för en hemmavinst och det får sig en insats strax under medel.

/e@sy