Benito Villamarin är arenan för kvällens match mellan Real Betis och Valencia. Har hittat ett målspel på ena laget här som jag tycker är intressant till ett fint odds.

  • Match: Real Betis – Valencia
  • Spel: Betis över 1,5 mål
  • Odds: 2,62 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Real Betis har efter 4-0 i baken mot Malaga rest sig ordenligt och har nu två fina matcher i ryggen in till kvällens drabbning. Näst senast tog man en 2-0 vinst på hemmagräs mot Sociedad för att sedan åka till Pamplona och fixa en pinne mot hemmastarka Osasuna. Just på hemmagräset har man även en fin målform då man nu gjort två mål i två raka matcher och visat upp en fint offensivt spel. Jag är inte alls övertygad om att man vinner den här matchen, för defensiven är inte direkt världsklass i de matcher jag har sett, men framåt brukar man alltid skapa en mängd chanser med den offensiva speed man har i laget.

Till skillnad från förra matchen har man mittback Mario och viktiga mittfältaren Benat tillbaka här, saknas gör Ruben Perez.

Paulao är en målfarlig mittback.

Valencia har ett uselt bortafacit i ligan då man har ett kryss och tre förluster på sina matcher. Spelet har inte heller det sett särskilt bra ut och man spelar inte alls på samma sätt som hemma på Mestalla. Man har dessutom varit ut i Champions League i veckan och har säkerligen en del trötta ben här. Matchen vann man mot BATE med hela 3-0 men försvarsspelet var långt ifrån bra trots att man höll nollan. Det var snarare BATE’s oförmåga att göra mål som gjorde att man blev mållösa där än försvarsspelet hos Valencia.

Laget är samma som mot BATE i veckan vilket innebär att Mathieu och Feghouli missar matchen.


Valencia kan vara tröttkört här efter matchen i veckan och dessutom så har man varit bedrövliga på resande fot. Betis som har bland annat Molina och Castro framåt i planen tror jag smäller in minst två baljor på ett darrigt försvar ikväll.

Testar även två målskyttespel i matchen:

Ruben Castro gör mål – 2,80 unibet – 1,5/10 units 

Paulao gör mål – 17,00 @ unibet – 0,5/10 units

Castro är alltid målfarlig och är en spelare som gjort en hel del mål i Betiströjan. Mittback Paulao är ett väldigt intressant målspel till hela 17 ggr degen. Han följer alltid med upp på farliga frisparkar och hörnor och är väldigt stark på huvudet. Dessutom har han redan gjort två mål på hemmagräset i år.

/e@sy