Benito Villamarin står som värd för kvällens sena match mellan Real Betis och Real Madrid. Det är ett revanschsuget hemmalag som kommer ut på planen här efter storförlusten i derbyt senast, och Real Madrid har varit ut i CL i helgen. Ska Betis kunna rubba marängerna här?

  • Match: Real Betis – Real Madrid
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,70 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Real Betis fick som sagt storstryk i derbyt senast då man klappade ihop totalt mot Sevilla och fick stryk med hela 5-1. Målvakt Adrian inledde med en jättegroda och sedan rann det bara på kan man säga. Man vill säkerligen visa sig från en bättre sida inför hemmapubliken idag och jag tror man hade haft en hyfsad chans mot Real Madrid här om man inte hade saknat en massa defensiva spelare. För framåt är Betis ett starkt lag där herrar Molina och Castro skapar chanser på vilket lag som helst i ligan. Man har gjort mål i varenda hemmamatch i ligan hittills i år och jag tror inte den trenden bryts här.

Defensiva bekymmer i hemmalaget idag som sagt när trion Perquis, Paulao och Mario saknas, det är hårda avbräck!

Real Madrid har som sagt varit ut i CL i veckan där man fick 1-1 på bortagräs mot Manchester City. Men eftersom man ligger såpass långt efter Barcelona i ligan finns det ingen risk att man vilar några spelare här. Man kommer ställa en slagkraftig elva på planen och sätta Betis på prov här. Med spelare som Özil, Di Maria, Ronaldo och Benzema tror jag inte det finns en chans för bortalaget att gå mållösa här, framförallt inte när Betis saknar folk i försvarslinjen. Real Madrid har bara gått mållösa en match denna säsong och det kommer inte en andra gång här.

I bortalaget stryker vi Marcelo, Essien och Higuain.


Det här är en match som kan passa Betis bra tror jag, man kommer låta Real Madrid föra spelet och sticka iväg på kontringar som bjuds. Det gör att jag tror hemmalaget nätar ikväll, sedan är det nästan en självklarhet att Real Madrid nätar med den offensiv man har.

Spelar även på Real Madrid över 2,5 mål till 1,80 hos bet365 – 3/10 units.

Betis har som sagt stora bekymmer i defensiven och det finns risk att detta kan rinna iväg. Letar man målskyttar tycker jag en formstark Benzema ska spelas.

/e@sy